PROJECTEN

U denkt wellicht na over het huren, leasen of aanschaffen van een ledscherm. Op deze pagina kunt u meer te weten komen over de mogelijkheden op het gebied van groot formaat ledschermen. Wij hebben reeds veel uiteenlopende projecten gerealiseerd. In veel gevallen gaat het om maatwerk, onze specialiteit. Daarnaast bieden wij ook standaard ledschermen. QledX kijkt samen met u naar uw wensen. Als we het perfecte scherm hebben gevonden voor uw toepassing, gaan we de ontwikkel- en realisatiefase in. Wij ontwerpen, produceren en monteren uw scherm in eigen beheer. Hierdoor bieden wij u een optimale ervaring van vraag tot realisatie. 

Aan de Stadionweg in Rotterdam hangen twee QledX Professional  ledschermen van 36 vierkante meter per ledscherm. Op de schermen worden doorlopend reclame uitingen van Praxis, Vervat, Wooning en Kwantum getoond.

Het QledX scherm is heel duidelijk, ook in het volle zonlicht. Er zijn veel instelmogelijkheden die er voor zorgen dat er altijd een perfect beeld is.

Johannes Ballast, Major Equipment Intl LTD

Presentatie nieuwe BMW

Voor een onthulling van een nieuwe BMW leverde QledX een ledscherm. Het scherm werd gebruikt voor een productvideo en voor een virtual reality autorace, die ter plekke live werd gereden door een coureur.

Corendon op QledX scherm 3 x 6 meter

Voor de vakantiebeurs in Utrecht en Brussel leverden wij twee ledschermen aan Corendon. De schermen waren 3 x 6 meter en 2 x 3 meter. Uitgevoerd in de PRO serie IRP3.9

Van Gogh schildert met QledX ledscherm

In de Van Gogh Museumshop in Amsterdam voerde QledX een uniek project uit. Een op maat gemaakte kubus van ledschermen. De bovenkant loopt net zoals het gebouw schuin af. Het scherm is uitgevoerd in de QledX Xperience serie.

Gemeente Veendam Infoschermen

Voor de gemeente Veendam leverden wij  in totaal 6 ledschermen bij de invalswegen  naar het centrum. De schermen zijn uitgevoerd in Xperience Outdoor P4.8. De schermen zijn bedoeld als informatieschermen van de gemeente, maar ook andere organisaties hebben de mogelijkheid om evenementen te vermelden op de schermen. Tevens worden de schermen gebruikt als reclameschermen voor ondernemers

ONZE OPDRACHTGEVERS

MOGEN WIJ MEEDENKEN OVER UW PROJECT?

Led schermen zijn zeer flexibel en voor heel veel toepassingen bruikbaar. De ontwikkelingen op het gebied van LED techniek staan geen moment stil. Heeft u zelf een idee voor een led toepassing? Misschien denkt u dat uw idee niet uitvoerbaar is? Zeker in dat geval is het raadzaam contact met ons op te nemen. Wij zijn creatief en vinden oplossingen voor bijna elk probleem!

Door de LED video techniek zijn de kosten voor grote beeldschermen de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden. Hierdoor is het gebruik uiteraard ook voor kleinere bedrijven toegankelijker geworden en wordt het vinden van creatieve toepassingen niet door hoge prijzen tegengehouden.

Heeft u een te gek idee? Overleg dit met ons, wij gaan graag voor u aan de slag!

CONTACTBEL ME TERUG

Van Gogh Museumshop

Verkoop ledscherm

Verkoop ledscherm autobedrijf

Praxis Vervat

Realisatie van 72 vierkante meter ledscherm voor Praxis, Vervat Rotterdam

Kerst In Hilversum

Verhuur twee ledschermen voor outdoor kerstspectakel in Hilversum

Verhuur ledscherm

Verhuur ledschermen voor evenementen 

Verhuur ledscherm

Levering ledscherm voor productpresentatie

Verhuur ledscherm Leiden

Verhuur ledscherm

Team Fast Stadsbus op mierenzuur

De grill van deze stadsbus is uitgevoerd met een QledX ledscherm uit de Professional serie, in hoge resolutie P3.9 voor een extra opvallende look. Ondanks deze hoge resolutie heeft het ledscherm een helderheid van 6500 Nits zodat het ook bij dag- en zonlicht goed te zien is. Bekijk het project van de Universiteit van Eindhoven hier

QledX Aschendorff

Showroom QledX

Verkoop ledscherm

Verkoop ledscherm sportcomplex, zwembad

Verhuur ledscherm

Verhuur ledscherm landbouw tentoonstelling

Verhuur ledscherm

Verhuur ledscherm voor de 4 daagse Nijmegen

Verhuur ledscherm Wietmarschen

Verhuur ledscherm Moped-Race

Verhuur ledscherm WK

Verhuur ledscherm voor WK en EK

Verhuur ledscherm

Verhuur ledscherm ING Bank

Verhuur ledscherm

Verhuur ledscherm voor horecaplein

Verhuur ledscherm

Verhuur ledscherm voor outlet centrum Roermond

Verhuur ledscherm

Verhuur van een ledscherm voor de horecaweek.

Verhuur ledscherm

Verhuur van een ledscherm voor de Uitmarkt

Verhuur ledscherm

Verhuur van een ledscherm voor 4 en 5 mei

Verhuur ledscherm

Verhuur ledscherm voor Leeuwarden Culturele hoofstad

Verhuur ledscherm

Verhuur ledscherm voor EK en WK voetbal