Led Screen

Een Led Screen wordt steeds meer ingezet om de aandacht van publiek te trekken. QledX Nederland is leverancier voor verhuur en verkoop van het QledX led screen dat bekend staat om een fantastische prijs/kwaliteit verhouding. Wij werken met drie series: Economic . Professional en Xperience, alle drie van hoge tot zeer hoge kwaliteit.

Voor elke toepassing

Onze schermen zijn beschikbaar voor elk denkbare toepassing! Zo hebben we mobiele led schermen op aanhangers en een Retro Volkswagenbusje beschikbaar die on no-time bruikbaar zijn bij een evenement of actie. Maar ook werken we met modulaire led screens die doormiddel van led-panelen in elkaar gezet worden. Zo’n modulair ledscreen kan in praktisch elk formaat in elkaar worden gezet. Dit gebruiken we onder andere veel voor beurzen waar een scherm in een trussinstallatie kan worden gehangen. Een echte eyecatcher! Naast verhuur kunt u bij QledX Nederland ook een scherm kopen. Bijvoorbeeld voor vaste opstelling bij een bedrijf, winkelcentrum, sporthal of als reclamezuil langs de weg.

Innovatief, creatief en voordelige prijzen!

Wij zijn innovatief en creatief met Led Screens! En bovendien voordelig door onze eigen productie! Neem contact op voor een scherpe offerte!

 

Vraag vrijblijvend een offerte

Weten hoe voordelig u een led screen kunt kopen of huren bij QledX?

Led screen huren

Wij hebben zelf diverse led screens te huur. Deze zijn mobiel en kunnen achter een grote auto of bus worden vervoerd. Ook kunnen we met panelen een led screen op maat aan u verhuren. U geeft aan wat u wilt en wij zorgen dat u over het juiste led screen kunt beschikken in elke groote of vorm die u wenst! Deze zijn ideaal voor elk (indoor of outdoor) gebruik zoals beurzen of muziek- of sport evenementen.

Led screen kopen

Wilt u zelf een led screen kopen, bijvoorbeeld voor een vaste installatie in uw bedrijf, stadion of winkelcentrum? Ook dan kunt u prima bij QledX terecht. Wij hebben veel ervaring in de verkoop van ledscreens en denken met u mee. Wilt u een mobiel ledscherm of wilt u deze ingebouwd hebben? Alles is mogelijk! Ook bij het aanvragen van vergunningen en andere bijkomstigheden helpen wij u verder!

Led screen met extra’s

Wanneer u meer dan alleen een led screen nodig heeft bent u niet verplicht om met meerdere partijen in zee te gaan. Bij ons kunt u namelijk veel meer dan alleen het huren of kopen van een groot led screen! Ook wanneer u bijvoorbeeld een geluidsset of afspeelapparatuur nodig heeft kunt u bij ons terecht. Ook camera’s en videomixers hebben wij in de verhuur en wij kunnen ook uw sponsorvideo voor u (laten) monteren.

Één leverancier scheelt u tijd en geld!

Wij leveren bij een led screen de complete installatie die perfect past bij uw doel en kunnen u uiteraard ook prima adviseren. Niet voor niets hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in beeld en geluid. Maak gebruik van onze ervaring! U maakt het uzelf een stuk gemakkelijker als u met minder partijen zaken hoeft te doen omdat u minder partijnen hoeft te brieven en er minder afgestemd hoeft te worden. Dat scheelt een hoop tijd! Bovendien kunnen wij bij grotere opdrachten vaak een passende totaalprijs voor u maken wat u een mooi prijsvoordeel oplevert!

Meer weten over Led Screen's van QledX?

Neem contact met ons op voor advies, verhuur of verkoop van uw Led Screen