Ledboarding en ledscorebord voor de sportwereld:

 

Ledboarding, perimeter

Ledboarding, perimeter zijn de digitale reclame borden langs een sportveld. Veelal bij voetbalvelden, maar tegenwoordig ook bij veel andere sporten. Niet verwonderlijk, omdat deze dynamische led reclameborden volop ruimte bieden aan meerdere adverteerders. Er kan ook nog een verdeling worden gemaakt in tijd dat een advertentie in beeld staat en over een aantal m2. Dit zijn enorm veel voordelen t.o.v. traditionele vaste reclameborden. Ledboarding perimeter langs sportvelden is een uitstekend verdienmodel voor sportclubs. Naast vaste naam/logo reclame kunnen er ook animaties en bewegende (video)beelden vertoont worden.

Hoge attentiewaarde door bewegende beelden

Uw sponsor kan rekenen op meer bekendheid doordat een reclame in bewegende beelden veel meer opvalt dan een vaste vermelding. U kent ongetwijfeld zelf de beelden die op TV en internet worden vertoond van bepalende momenten in een sportwedstrijd waarbij de led reclame meestal meer opvalt dan wat er op het veld gebeurd. Dit is pas effectief reclame maken!

De ledboarding is geheel waterdicht en kan tegen een flinke stoot. De bovenkant is van afgerond zacht materiaal.

 

LED scorebord

Er zijn twee type ledscoreborden; de traditionele, met numerieke led display. De mogelijkheden zijn beperkt.
De video ledscoreborden. Deze zijn full screen LED dus kunnen naast uitslagen, spelers ook adverteerders, sponsoren en live camerabeelden uitzenden. Of een combinatie van dit.

U wilt uw publiek informeren over de stand van de wedstrijd. Of het nu gaat om voetbal, tennis,  zwemmen of atletiek, een led scorebord bied met gespecialiseerde scorebord software een goede uitkomst om de beleving bij uw toeschouwers te vergroten. Een scorebord kan interactief in worden gezet. En biedt naast dat het de score laat zien ook mogelijkheden om sponsoren zichtbaarheid te geven op een top plek.

Kleine of grote projecten, wij helpen u graag.

 

QledX partner in sport

WAT IS UW LED-WENS?

Wij denken met uw mee over al uw wensen of ideeen. Het is ons nooit te gek. Met creatieve ideeen hopen wij ook u te mogen adviseren.