LEDBOARDING VOOR STADIONS

Het elk seizoen vervangen van de reclameborden langs de lijn is een omvangrijke klus. Daarnaast beperkt het u in uw reclameinkomsten. U kunt namelijk maar een vast aantal meter sponsorbord verkopen.

Ledboarding of perimeter langs sportvelden biedt veel mogelijkheden als het gaat om het optimaliseren van reclame- en sponsorinkomsten. U kunt namelijk eenvoudig verschillende sponsoren afwisselen op dezelfde vierkante meter bord. Tevens kunt u uw sponsoren bewegend beeld aanbieden als reclame uiting.

Hogere attentiewaarde door bewegende beelden

Uw sponsor kan rekenen op meer bekendheid doordat een reclame in bewegende beelden veel meer opvalt dan een vaste vermelding. U kent ongetwijfeld zelf de beelden die op TV en internet worden vertoond van bepalende momenten in een sportwedstrijd waarbij de led reclame meestal meer opvalt dan wat er op het veld gebeurd. Dit is pas effectief reclame maken!

De ledboarding is geheel waterdicht en kan tegen een flinke stoot. De bovenkant is van zacht materiaal.

 

INTERACTIEF LED SCOREBORD

U wilt uw publiek informeren over de stand van de wedstrijd. Of het nu gaat om voetbal, tennis,  zwemmen of atletiek, een led scorebord bied met gespecialiseerde scorebord software een goede uitkomst om de beleving bij uw toeschouwers te vergroten. Een scorebord kan interactief in worden gezet. En biedt naast dat het de score laat zien ook mogelijkheden om sponsoren zichtbaarheid te geven op een top plek.


QledX sportief bezig

 

WAT IS UW LED-WENS?

Wij denken met uw mee over al uw wensen of ideeen. Het is ons nooit te gek. Met creatieve ideeen hopen wij ook u te mogen adviseren.