Huur een professioneel ledscherm voor uw evenement of festival

Maak uw gelegenheid compleet met een ledscherm van Qledx. Door onze jarenlange ervaring en diverse hoge kwaliteit ledschermen, adviseren wij u de beste

Schermen tegen de voordeligste huurprijs van ledschermen in Nederland!

 

Ook op uw evenement een groot ledscherm?

Met een kwalitatief ledschermen maakt u uw bezoekers blij. Zo kunnen zij genieten van alles wat zich op het podium afspeelt zonder ook maar een moment te moeten missen van de unieke momenten, denk aan concerten, special acts, motivational speakers en zoveel meer! Met een ledscherm van Qledx verzekert u zich van elk moment! Ook zet u zo uw sponsors extra goed in de kijker. Creëer optimale zichtbaardheid voor uw show en sponsors!

WAAROM EEN LEDSCHERM OP UW EVENEMENT?

Bezoekers achteraan zien eindelijk alle details op het podium

Niet iedereen kan vooraan staan. Door een ledscherm te gebruiken in combinatie met een camera kan alles wat op het podium gebeurd levensgroot en live op het scherm vertoond worden. Hierdoor kan iedereen alles goed zien

Een ledscherm maakt uw evenement interactief en dynamisch

Evenementen worden steeds meer interactief en dynamisch. Naast goed geluid is ook het visuele essentieel . Een vooraf opgenomen video, graphics, animaties en live camera beelden maken uw spektakel compleet. Met een ledscherm biedt u uw bezoekers een extra dimensie.

Meer sponsoren vertoning op groot ledscherm

Door gebruik te maken van een groot ledscherm tijdens uw evenement of festival kunt u uw sponsoren een prominente plek aanbieden. Hierdoor kunt u meer waarde leveren aan uw sponsoren en zullen ze eerder geneigd zijn om te sponsoren of zelfs meer te betalen

Een QledX ledscherm werkt prima in regen en fel zonlicht

De QledX ledschermen hebben een ongekende helderheid, tot maar liefst 13.000 nits (waar andere fabrikanten blijven steken op 8000 nits). Dus ook bij vol zonlicht heeft u kraakhelder kleurijk beeld.
Daarnaast is een outdoor ledscherm volledig bestand tegen regen. Met een professioneel QledX groot ledscherm kunt u ongehinderd met uw programma doorgaan, zelfs bij regen en fel zonlicht! 

Voor elk evenement hebben wij een Groot led scherm tegen de beste prijs!

TEVREDEN KLANTEN

U bent niet de eerste die een professioneel led scherm wil huren bij QledX! Hier ziet u een selectie van onze reviews en opdrachtgevers.

Wij willen ons internationale jeugdgolftoernooi graag een professionele uitstraling geven. Het prachtige en enorme LED scherm van QledX draagt daar op een unieke manier aan bij omdat dit voor toeschouwers de ideale manier is om de scores van spelers te volgen en de laatste updates mee te krijgen.

Henk van Dijken

Pro Golf Events

Het QledX scherm is heel duidelijk, ook in het volle zonlicht. Er zijn veel instelmogelijkheden die er voor zorgen dat er altijd een perfect beeld is. De service is uitstekend; bij huur van de machine krijgen wij altijd goede instructie, zodat wij op locatie probleemloos gebruik kunnen maken van dit excellente product.

Johannes Ballast

Major Equipment Intl LTC

Wij hebben voor QledX gekozen vanwege de goede relatie met het bedrijf.  Prachtig scherm op onze evenementen. Goede bereikbaarheid bij vragen.

Aline

Planeffect

EEN LEDSCHERM VOOR ELK EVENEMENT

Led Scherm nodig voor uw evenement?

Wij verhuren het juiste ledscherm voor uw evenement. Neem contact op voor een advies op maat en geniet van de zekerheid en rust die een ervaren leverancier van led schermen u brengt.

Contact opnemenGebeld worden?