Huur een professioneel ledscherm voor uw evenement of festival
Maak kans op één dag gratis ledscherm (zie verder op deze pagina)

 

Ook op uw event een groot ledscherm?

U krijgt van uw bezoekers te horen dat ze niet goed kunnen zien wat er op het podium gebeurd. Of uw sponsoren haken af omdat ze niet voldoende zichtbaar zijn op uw evenement. Of u heeft helemaal geen sponsoren omdat u niet voldoende zichtbaarheid kunt bieden.
Creeer nieuwe mogelijkheden met een professioneel ledscherm op uw evenement!

WAAROM EEN LEDSCHERM OP UW EVENEMENT?

Bezoekers achteraan zien eindelijk alle details op het podium

Niet iedereen kan vooraan staan. Door een ledscherm te gebruiken in combinatie met een camera kan alles wat op het podium gebeurd levensgroot en live op het scherm vertoond worden. Hierdoor kan iedereen alles goed zien

Een ledscherm maakt uw evenement interactief en dynamisch

Evenementen worden steeds meer interactief en dynamisch. Naast goed geluid is ook het visuele van belang. Een vooraf opgenomen video, graphics, animaties en live camera beelden maken het spektakel compleet. Met een ledscherm biedt u bezoekers een extra dimensie.

Meer sponsoren vertoning op groot ledscherm

Door gebruik te maken van een groot ledscherm tijdens uw evenement of festival kunt u uw sponsoren een prominente plek aanbieden. Hierdoor kunt u meer waarde leveren aan uw sponsoren en zullen ze eerder geneigd zijn om te sponsoren of zelfs meer te betalen

Een QledX ledscherm werkt prima in regen en fel zonlicht

De QledX ledschermen hebben een ongekende helderheid, tot maar liefst 13.000 nits (waar andere fabrikanten blijven steken op 8000 nits). Dus ook bij vol zonlicht kraakhelder kleurijk beeld !
Daarnaast is een outdoor ledscherm volledig bestand tegen regen, en dat komt helaas in dit landje nogal eens voor.
Met een profesioneel QledX groot ledscherm kunt u ongehinderd met uw programma door gaan.

Wij willen ons internationale jeugdgolftoernooi graag een professionele uitstraling geven. Het prachtige en enorme LED scherm van QledX draagt daar op een unieke manier aan bij omdat dit voor toeschouwers de ideale manier is om de scores van spelers te volgen en de laatste updates mee te krijgen.

Henk van Dijken

Pro Golf Events

Het QledX scherm is heel duidelijk, ook in het volle zonlicht. Er zijn veel instelmogelijkheden die er voor zorgen dat er altijd een perfect beeld is. De service is uitstekend; bij huur van de machine krijgen wij altijd goede instructie, zodat wij op locatie probleemloos gebruik kunnen maken van dit excellente product.

Johannes Ballast

Major Equipment Intl LTC

Wij hebben voor QledX gekozen vanwege de goede relatie met het bedrijf.  Prachtig scherm op onze evenementen. Goede bereikbaarheid bij vragen.

Aline

Planeffect

EEN LEDSCHERM VOOR ELK EVENEMENT

Maak kans op één dag gratis ledscherm /buitenbioscoop

Welk festival of evenement bij jou in de buurt zou een  groot QledX ledscherm goed kunnen gebruiken?

Schrijf jouw suggestie, met een tag naar dat evenement, als opmerking bij het bericht op onze facebook pagina en like het bericht.
Onder de tips wordt aan het eind van de actie 1 buitenbioscoop/ ledscherm voor een dag/avond verloot.
Daarnaast ontvangt iedereen, die een  relevante aanbeveling doet én het bericht ook heeft gedeeld, het spannende boek De Huns (thriller, avontuur).

De actie loopt nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

LED-Wand mieten für Ihre Veranstaltung?

Möchten Sie eine LED-Wand mieten oder haben Sie Fragen zur Vermietung einer LED-Wand? Lassen Sie es uns wissen! Gerne reservieren wir eine Videowand für Sie, beraten Sie kostenlos oder erstellen ein individuelles Angebot!

KontaktRückrufservice