fbpx

HUUR EEN PROFESSIONEEL LEDSCHERM VOOR UW EVENEMENT OF FESTIVAL

OOK OP UW EVENEMENT EEN LEDSCHERM?

U krijgt van uw bezoekers te horen dat ze niet goed kunnen zien wat er op het podium gebeurd. Of uw sponsoren haken af omdat ze niet voldoende zichtbaar zijn op uw evenement. Of u heeft helemaal geen sponsoren omdat u niet voldoende zichtbaarheid kunt bieden.
Creeer nieuwe mogelijkheden met een professioneel ledscherm op uw evenement!

WAAROM EEN LEDSCHERM OP UW EVENEMENT?

Bezoekers achteraan zien ook alles goed

Niet iedereen kan vooraan staan. Door een ledscherm te gebruiken in combinatie met een camera kan alles wat op het podium gebeurd levensgroot en live op het scherm vertoond worden. Hierdoor kan iedereen alles goed zien

Voegt een extra dimensie toe aan uw evenement

Evenementen worden steeds vaker interactief. Een voorstelling is steeds vaker opgebouwd uit een stukje vooraf opgenomen video en een live gedeelte. Denk bijvoorbeeld aan The Passion. Met een ledscherm biedt u bezoekers een extra dimensie

Meer sponsoren door vertoning op Ledscherm

Door gebruik te maken van een groot ledscherm tijdens uw evenement of festival kunt u uw sponsoren een prominente plek aanbieden. Hierdoor kunt u meer waarde leveren aan uw sponsoren en zullen ze eerder geneigd zijn om te sponsoren of zelfs meer te betalen

Een ledscherm is bestand tegen regen

In tegenstelling tot een beamer is een ledscherm volledig bestand tegen regen. Hoewel wij u prachtig weer wensen tijdens uw evenement, komt het nog wel eens voor dat het regent. Met een profesioneel groot formaat ledscherm kunt u gewoon uw programma doordraaien (wat het scherm betreft dan).

Wij willen ons internationale jeugdgolftoernooi graag een professionele uitstraling geven. Het prachtige en enorme LED scherm van QledX draagt daar op een unieke manier aan bij omdat dit voor toeschouwers de ideale manier is om de scores van spelers te volgen en de laatste updates mee te krijgen.

Henk van Dijken
Pro Golf Events

Het QledX scherm is heel duidelijk, ook in het volle zonlicht. Er zijn veel instelmogelijkheden die er voor zorgen dat er altijd een perfect beeld is. De service is uitstekend; bij huur van de machine krijgen wij altijd goede instructie, zodat wij op locatie probleemloos gebruik kunnen maken van dit excellente product.

Johannes Ballast
Major Equipment Intl LTD

Wij hebben voor QledX gekozen vanwege de goede relatie met het bedrijf.  Prachtig scherm op onze evenementen. Goede bereikbaarheid bij vragen.

Aline
Planeffect

EEN LEDSCHERM VOOR ELK EVENEMENT

EEN LEDSCHERM HUREN VOOR UW EVENEMENT?

Wilt u een ledscherm huren of heeft u nog vragen over de huur van een ledscherm? Laat het ons weten. Wij reserveren een scherm voor u of geven u vrijblijvend een advies of een offerte op maat!

ContactBel mij terug