Ledscherm fabrikant

QledX is niet alleen een goede keuze als u een ledscherm wilt huren of kopen en laten installeren. Ook voor grotere projecten zijn wij zeer geschikt als partner om mee samen te werken. Wij zijn namelijk zelf Ledschermfabrikant. QledX is ons eigen merk ledscherm, waarvan het technisch ontwerp en het design in Nederland worden uitgevoerd en de productie in Shenzhen in China.

Ledscherm groothandel

Doordat wij onze eigen productie hebben, kunnen wij ook grote hoeveelheden ledschermen leveren. Als groothandel hebben wij altijd een behoorlijke voorraad schermen en onderdelen beschikbaar en kunnen we ook snel opschalen in onze productie.

Diverse series

We werken met verschillende series ledschermen in verschillende prijsklasses en bijbehorende specificaties. Voor de beste kwaliteit en zekerheid gaat u voor de Xperience serie, welke staat voor ongekende helderheid tot wel 13.000 Nits en waarop we zeven jaar garantie geven! Daarnaast hebben we ook de professional serie met prima eigenschappen en voor de beste prijs is de Economics serie een aanrader!

Advies en service

Wij werken graag samen met andere partijen! Neem contact met ons op als u wilt samenwerken met een professionele ledscherm groothandel. Wij kunnen u voorzien van goed onderbouwd advies, montage en service of wat u maar nodig heeft!