Groot scherm huren?

Op zoek naar een groot scherm om tijdelijk te huren? Bij QledX hebben we diverse mogelijkheden om in uw behoefte te voorzien! Lees verder over de mogelijkheden die wij hebben voor het huren van een groot scherm.

Led schermen van elke grootte

QledX ontwikkeld meerdere geheel eigen types led panelen met zeer goede eigenschappen. Deze panelen zijn zeer geschikt om aan elkaar te koppelen om zo een groot scherm te creëren van de gewenste en meest geschikte afmetingen. We doen veel vaste installaties van deze schermen maar u kunt ook tijdelijk een scherm van de door u gewenste grootte bij ons huren.

Beste prijs

Wij hanteren de beste prijs in de verhuur van grote schermen! Ziet u tot een dag na gebruik elders een lagere prijs voor een vergelijkbaar led scherm? Dan betalen wij het verschil terug! U weet dus zeker dat u nooit teveel betaald als u een groot scherm wilt huren bij QledX. Gegarandeerd!

Groot Scherm Huren voor een of meer dagen

Heeft u een voor een evenement of speciale gelegenheid voor een dag(deel) of voor slechts enkele dagen een groot scherm nodig? Dan verwijzen we graag naar de verschillende schermen die wij in de verhuur aanbieden. Ook kunnen we met modulaire led panelen een scherm op maat leveren. Zorg dat u op tijd het ledscherm van uw keuze reserveert zodat u zeker bent van de beschikbaarheid. Wilt u graag hulp bij het kiezen? Neem dan contact op met onze medewerkers voor een kundig en eerlijk advies.

Modulair 1.5 x 2.0 meter P3.9

Voor beurzen en promotionele doeleinden €390,-

Ledscherm 1.8 x 2.5 meter P10

Op trailer, verstelbaar in hoogte en draairichting €500,-

HD-Ledscherm 2.0 x 3.5 meter P3.9

Afzetsysteem: Op zichzelf staand ledscherm in hoogte en draairichting verstelbaar €790,-

HD-Ledscherm 5.0 x 3.0 meter P3.9

Zeer groot scherm van 15m2 op trailer €1690,-

O.A. DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR:

Praxis huurde een groot scherm bij ons
Vila Arena huurde een groot scherm bij ons
Van Gogh Museum Amsterdam huurde een groot scherm bij ons
Rabobank huurde een groot scherm bij ons
Theater Ins Blauw huurde een groot scherm bij ons

ADVIES VOOR HET HUREN VAN EEN GROOT SCHERM?

Een groot scherm huren doet u waarschijnlijk niet elke dag en de kans dat u niet thuis bent in de termen die u leest is behoorlijk groot. We hebben het over een technisch product met uitmuntende eigenschappen en die geven we graag weer. Als u twijfelt welk scherm geschikt is voor uw behoefte met betrekking tot het huren van een groot ledscherm of u weet niet welke optie voor u de beste keuze is kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag adviseren wij u zodat u een geschikt scherm bij ons kunt huren en net als vele klanten helemaal tevreden bent over het product dat u bij ons huurt. Neem daarom gerust contact met ons op.

ContactBel mij terug