Groot scherm huren?

Op zoek naar een groot scherm om te huren? Voor evenementen, sportwedstrijden, winkelcentrum promotie, bewegwijzering en alle andere denkbare doeleinden hebben wij grote schermen te huur tegen prima tarieven. U wilt natuurlijk zeker zijn dat u een geschikt scherm huurt dat past bij uw doeleinden. Dan is het goed te weten dat wij meer dan 30 jaar ervaring hebben in verhuur van licht, geluid en video en u dus uitstekend kunnen adviseren. Bovendien hebben we verschillende opties als u een groot scherm wilt huren en wij kunnen dan ook de best passende oplossing bieden. Zo hebben we modulaire schermen maar ook diverse mobiele led schermen te huur. We bieden goede service en zorgen uiteraard voor de installatie ter plaatse. U kunt huren voor een dag(deel) of voor langere tijd tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Led schermen van elke grootte

Wij zijn zelf fabrikant van led schermen en kunnen daardoor zeer flexibel leveren. Speciale wensen zijn daardoor geen probleem! We leveren kwalitatieve led schermen van enorme grootte, maar ook speciale vormen zijn geen probleem. De schermen bestaan uit led elementen die aan elkaar gekoppeld kunnen worden en daardoor kunnen wij elke grootte en vorm aanbieden voor zowel verkoop als verhuur. Contacteer ons voor meer informatie.

Groot scherm huren van QledX?

Beste prijs voor verhuur groot scherm

Wij hanteren de beste prijs in de verhuur van grote led schermen! Ziet u tot een dag na gebruik elders een lagere prijs voor een vergelijkbaar led scherm? Dan betalen wij het verschil terug! U weet dus zeker dat u nooit teveel betaald als u een groot scherm wilt huren bij QledX. Gegarandeerd!

ADVIES VOOR HET HUREN VAN EEN GROOT SCHERM?

Een groot scherm huren doet u waarschijnlijk niet elke dag en de kans dat u niet thuis bent in de termen die u leest is behoorlijk groot. Als u twijfelt welk scherm geschikt is voor uw behoefte met betrekking tot het huren van een groot led scherm of u weet niet welke optie voor u de beste keuze is kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag adviseren wij u zodat u een geschikt scherm bij ons kunt huren en net als vele klanten 100% tevreden bent over het product dat u bij ons huurt. 

ContactBel mij terug

Mobiel Groot Scherm

Voor evenementen is een mobiel scherm ideaal! Deze zijn op een aanhanger of ander vervoersmiddel gebouwd en kunnen binnen enkele minuten gebruiksklaar worden gemaakt door onze ervaren medewerkers. Naast de standaard mobiele schermen hebben we ook echte eye-catchers beschikbaar waarbij het grote scherm extra opvalt door het bijzondere vervoersmiddel waarop deze is gemonteerd, zoals een mooie retro bus.

Ook geluid en/of podium nodig?

Naast de verhuur van mega grote led schermen kunnen wij ook een podium en licht/geluid verzorgen. QledX is onderdeel van AVC Support, een professioneel audiovisueel bedrijf.