Groot scherm huren?

Op zoek naar een groot scherm om tijdelijk te huren? Bij QledX hebben we diverse mogelijkheden om in uw behoefte te voorzien! Lees verder over de mogelijkheden die wij hebben voor het huren van een groot scherm.

Led schermen van elke grootte

QledX ontwikkeld meerdere geheel eigen types led panelen met zeer goede eigenschappen. Deze panelen zijn zeer geschikt om aan elkaar te koppelen om zo een groot scherm te creëren van de gewenste en meest geschikte afmetingen. We doen veel vaste installaties van deze schermen maar u kunt ook tijdelijk een scherm van de door u gewenste grootte bij ons huren.

Huren voor een of meer dagen

Heeft u een voor een evenement of speciale gelegenheid voor een dag(deel) of voor slechts enkele dagen een groot scherm nodig? Dan verwijzen we graag naar de verschillende schermen die wij in de verhuur aanbieden. Ook kunnen we met modulaire led panelen een scherm op maat leveren. Zorg dat u op tijd het ledscherm van uw keuze reserveert zodat u zeker bent van de beschikbaarheid. Wilt u graag hulp bij het kiezen? Neem dan contact op met onze medewerkers voor een kundig en eerlijk advies.

Modulair 1.5 x 2.0 meter P3.9

Voor beurzen en promotionele doeleinden €390,-

Ledscherm 1.8 x 2.5 meter P10

Op trailer, verstelbaar in hoogte en draairichting €500,-

HD-Ledscherm 2.0 x 3.5 meter P3.9

Afzetsysteem: Op zichzelf staand ledscherm in hoogte en draairichting verstelbaar €790,-

HD-Ledscherm 5.0 x 3.0 meter P3.9

Zeer groot scherm van 15m2 op trailer €1690,-

O.A. DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR:

ADVIES VOOR HUUR VAN EEN GROOT SCHERM?

U bent wellicht niet thuis in de termen die u leest met betrekking tot het huren van een groot ledscherm of weet u niet welke optie voor u de beste keuze is. Logisch, u heeft uw eigen expertise en wij het onze. Graag adviseren wij u zodat u een juiste keuze kunt maken en tevreden bent over het product dat u bij ons huurt. Neem daarom gerust contact met ons op.

ContactBel mij terug