Ek voetbal logo

LED Scherm huren EK Voetbal 2021

Het EK voetbal 2021 kijken bij u in de buurt, café of restaurant? Denk dan eens aan het huren van een led scherm bij QledX. Met ons ruime aanbod en jaren ervaring in ons vak, is er geen uitdaging te groot voor ons. Samen bespreken wij wat de opties en mogelijkheden zijn die voor u van toepassing kunnen zijn. Wij bieden u een volledige service met het op en afbouwen van het led scherm, en verzorgen de eventuele geluidsinstallatie die geschikt is voor u. Al onze led schermen zijn mobiel, dat wil zeggen dat wij op elke gewenste bestemming in Nederland voor u een led scherm kunnen verzorgen voor het EK voetbal 2021.

led scherm huren ek voetbal

De mogelijkheden met onze LED Schermen

Wij bieden u verschillende oplossingen voor uw EK Voetbal 2021 evenement. Bekijk eens de verschillende voorbeelden die wij u bieden.
Onze LED Schermen
Ledscherm huren

Mobiel LED scherm huren

Het huren van een mobiel led scherm voor het EK voetbal is de perfecte oplossing om toch op afstand bij elkaar te komen.  Met zijn uitgestrekte lengte en haarscherpe beeldkwaliteit kunt u als nog samen onze oranje leeuwen aanmoedigen.  Door zijn grote valt er niets meer op dan een led scherm.  Het bied voor horeca ondernemers een ideale oplossing om samen met uw klanten te kijken naar het EK Voetbal of het aantrekken van nieuwe klanten.

Wilt u samen met uw familie, vrienden, collega’s of buren graag kijken naar het EK voetbal? Dan is dit led scherm ook zeer geschikt om te gebruiken voor uw bijeenkomst. Zoals eerder vermeld is, strekt het led scherm boven de menigte uit en staat het altijd centraal, zo hoeft niemand wat te missen van wat er op het scherm word afgebeeld. Zo kan iedereen toch samen het Nederlands elftal aanmoedigen tot het kampioenschap!

 

De unieke Qledx LED schermbus

Wat komt daar aanrijden? In de verte zit u deze mooie T2 bus aankomen rijden met het led scherm in zijn laadbak. Deze unieke manier van het presenteren is erg geschikt voor het EK voetbal. Door zijn unieke uiterlijk trekt het alle aandacht en trekt het dus eventuele klanten naar uw horeca gelegenheid of uw evenement. De bus is volledig inzetbaar dus kan ook gebruikt worden om stukken mee te rijden naar eventuele plekken in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan het drukke park waar de bus langsrijd met de content van uw horecaonderneming of evenement wat op dat moment bezig is. Met alle aandacht staat deze bus garant voor het aantrekken van een groot publiek.

Bekijk al onze producten

Wij van QledX hebben een ruim aanbod in LED schermen en andere LED specials, bekijk ze nu.
Producten

BENIEUWD NAAR ONZE MOGELIJKHEDEN?

BEL ME TERUGOFFERTE AANVRAGEN