Tekstkar huren of kopen?

Communicatie en informatie is altijd ontzettend belangrijk. Mensen informeren kan niet duidelijk genoeg zijn en voorkomt chaos. Een tekstkar is één van de gemakkelijkste en meest flexibele manieren om een boodschap duidelijk over te brengen. De moderne tekstkar is voorzien van een led- scherm, waardoor deze heel breed ingezet wordt. Behalve tekst kunnen ook afbeeldingen zoals iconen of verkeersborden getoond worden  en kan de informatie ook worden gewisseld.

Een Tekstkar zet je bijvoorbeeld in voor..

Bij een tekstkar denkt u waarschijnlijk meteen aan wegwerkzaamheden. En niet voor niets, want wanneer u met 100 kilometer per uur naar een gewijzigde wegsituatie rijdt, is het van levensbelang om op tijd gewezen te worden op de werkzaamheden. Maar tekstkarren met led-schermen worden veel breder ingezet. Hieronder enkele voorbeelden:

  • Gewenst gedrag stimuleren (bijvoorbeeld afstand houden i.v.m. Corona)
  • Reclame maken (voor een aanbieding of speciale dag)
  • Bezoekers aangeven waar men moet zijn (bijvoorbeeld om te parkeren of de toegang tot een bepaalde locatie of waar eten/drinken gekocht kan worden)
  • Bezoekers een fijne dag wensen! (vergroot hiermee de klanttevredenheid en ervaring)

Tekstkar huren

QledX is al vele jaren fabrikant en leverancier van led-schermen in alle soorten en maten en kan daardoor ook tekstkarren voorzien van deze schermen. Standaard hebben wij meerdere led-schermen die als tekstkar kunnen worden ingezet beschikbaar voor verhuur. Wilt u een tekstkar huren? Reserveer deze dan wel op tijd om zeker te zijn van beschikbaarheid op het gewenste moment. Een tekstkar is te huur voor een dag, maar ook voor langere tijd kunnen wij tekstkarren verhuren met mooie kortingen! Voor een indicatie van prijzen kunt u alvast kijken op de pagina Led- scherm huren. Wij zijn zeer voordelig met onze verhuur tekstkarren!

Tekstkar kopen

Wij produceren zelf led-schermen op maat en kunnen deze ook voorzien van elke gewenste mobiele optie. Tekstkarren kunnen wij op deze wijze precies zo bouwen als u wenst. In hoogte verstelbaar, draaibaar, op een aanhanger of trailer of op een bestaand voertuig en uiteraard in de grootte en met (veiligheid) bestickering naar uw wensen.

Aansturing

De aansturing van een tekstkar is op verschillende manieren mogelijk. Zo kan dit vast ingesteld worden, geregeld worden via een laptop of computer,maar is ook het aanpassen van de informatie op de tekstkar op afstand via internet mogelijk.

Speciale wensen?

Heeft u speciale wensen of zoekt u bepaalde mogelijkheden? Wij zijn innovatief en houden van uitdagingen. Voor vele klanten hebben wij speciale oplossingen op het gebied van led-schermen ontwikkeld. Maatwerk is in tekstkarren bij ons geen probleem, dus neem contact met ons op voor uw project!

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op als u meer wilt weten over het huren of kopen van een moderne tekstkar!