Led lichtkrant

QledX levert de moderne variant van de ’ouderwetse’ lichtkrant. De nieuwe lichtkrant is een full videowall ledscherm in alle vormen en afmetingen waarop tekst, scorebord, klok, logo’s, afbeeldingen en live camerabeelden geprojecteerd kunnen worden. Ga mee met de tijd en stap over op een QledX ledscherm.

Led lichtkrant bij een evenement

Het gebruik van een led lichtkrant wordt veel gebruikt bij evenementen. Zoals hierboven is te zien is een  lichtkrant ideaal in te zetten als scorebord! Maar het kan ook nog veel veelzijdiger. Zo kunnen (in pauzes) logo’s of advertenties van sponsors worden getoond. Speciale mededelingen voegt u ook makkelijk toe en ook live beelden zijn mogelijk. Andere ideeën? Wij maken bijna al uw ideeën voor een led lichtkrant tot werkelijkheid!

Led lichtkrant huren

Wanneer u eenmalig of maar af en toe een led lichtkrant wilt gebruiken dan kunt u deze bij ons huren. Wij verhuren led schermen in heel Nederland tegen prima prijzen. Heeft u langere tijd een led scherm of led lichtkrant nodig dan hebben we aantrekkelijke kortingen. Ook als u een led lichtkrant wilt kopen kunt u bij ons terecht! Led lichtkranten kunnen we in bijna elk formaat leveren doordat deze bestaat uit modules. Breedte en hoogte kunnen dus naar behoefte worden aangepast.

Prijs voor een led lichtkrant

De prijzen die wij hanteren bij het huren van ons product zijn afhankelijk van enkele factoren. Uiteraard is de grootte van het systeem van belang maar ook hoe u deze wilt gebruiken en waar we deze moeten opstellen. Het is daarom lastig een vaste prijs te geven maar we doen u graag een passend aanbod. Neem daarom gerust contact met ons op!

Contact Formulier