Mobiel led scherm huren

Er zijn diverse redenen waarom u een mobiel led scherm zou willen huren. Bijvoorbeeld om tijdelijk extra aandacht op uw bedrijf te vestigen, een evenement te ondersteunen met sponsoring, beelden of bijvoorbeeld uitslagen of om uw bedrijf op een andere locatie opvallend en modern te presenteren. Een mobiel led scherm trekt altijd de aandacht en u kunt uw boodschap hier snel mee overbrengen.

U huurt tegen de beste prijs, gegarandeerd!

Bij QledX garanderen we de beste prijs in de verhuur van mobiele led schermen! Mocht u tot een dag na het gebruik van het scherm een betere prijs kunnen vinden dan betalen we het verschil terug!

Te huren mobiele led schermen

We hebben verschillende schermen beschikbaar in de verhuur. De meeste klanten huren een van de onderstaande opstellingen. Heeft u advies nodig of andere wensen? Geen probleem! Wij kunnen u altijd voorzien van het ledscherm eventuele toebehoren zoals geluid die u nodig heeft!

Modulair 1.5 x 2.0 meter P3.9

Voor beurzen en promotionele doeleinden €390,-

Ledscherm 1.8 x 2.5 meter P10

Op trailer, verstelbaar in hoogte en draairichting €500,-

HD-Ledscherm 2.0 x 3.5 meter P3.9

Afzetsysteem: Op zichzelf staand ledscherm in hoogte en draairichting verstelbaar €790,-

HD-Ledscherm 5.0 x 3.0 meter P3.9

Zeer groot scherm van 15m2 op trailer €1690,-

QledX mobiele led schermen

Een mobiel led scherm van QledX heeft bijzonder goede eigenschappen, zoals zeer hoge helderheid waardoor uw publiek de boodschap ook buiten (outdoor) goed zal kunnen bekijken. QledX is een Nederlands merk, de schermen worden in China gemaakt volgens onze eigen specificaties en uitsluitend aan ons als geleverd.

Voorbeeld van een mobiel led scherm dat u kunt huren
Onze verhuur mobiele ledschermen in actie

Led scherm huren?

Neem contact met ons op om tegen de beste prijs een uitstekend mobiel led scherm te huren!

Haal,- breng en support service

Als u bij ons een mobiel led scherm wilt huren kunt u naast de hoge kwaliteit rekenen op zeer goede service. Uiteraard verzorgen wij het transport maar ook sluiten we het scherm voor u aan, indien nodig geven we instructies hoe u schakelingen kunt maken als u dat nodig hebt, en mocht u vragen hebben dan zijn onze deskundige medewerkers slechts een telefoontje van u verwijderd.

Wij willen ons internationale jeugdgolftoernooi graag een professionele uitstraling geven. Het prachtige en enorme LED scherm van QledX draagt daar op een unieke manier aan bij omdat dit voor toeschouwers de ideale manier is om de scores van spelers te volgen en de laatste updates mee te krijgen.

Henk van Dijken

Pro Golf Events

Mobiel ledscherm kopen?

Naast de verhuur kunt u bij ons ook terecht voor het kopen van een (mobiel) led scherm!