LED Discovloer van QledX

De Normale Dansvloer

Voor uw horeca onderneming is de gewone saaie tegel of houten dansvloer iets te saai. Het straalt niks af, is niet speels en uitdagend. Het geeft een verouderde look en heeft een op fris beurt nodig. En die kans bieden wij u met onze QledX Discovloer!

De QledX Discovloer

Dit is de ultieme kans om uw onderneming net dat beetje meer te geven. De QledX Discovloer is een full HD interactieve discovloer.  Met zijn heldere kleuren en belastbaar vermogen van maar liefst 1000 kg/m2, is deze discovloer niet stuk te krijgen! Zo kunnen uw bezoekers onverstoorbaar door feesten en genieten van de prachtige show.

Mogelijkheden van een Discovloer

Interactief

Deze LED Discovloer is interactief, en dat wil zeggen dat het kan bewegen op uw beweging. Dit zorgt voor een unieke ervaring van uw bezoekers.

Helderheid is optimaal

Door zijn 2000Nits en een pixelpitch van 10mm is deze dansvloer helder en heeft het een erg scherp beeld. Zo kan uw content in HD afgespeeld worden voor de ultieme look.

Stevig en Strak Design

De QledX Discovloer is uitgerust met een stevig metalen behuizing, maar die is niet zichtbaar zodat alle panelen goed op elkaar aan sluiten. Door dat het speciaal gemaakt is voor disco en dansvloeren maar ook voor podia, is het design extreem sterk gemaakt met een belastbaarheid van Max 1000 kg/m2 per led vloer.

qledx discovloer

Discovloer in werking

Hier links ziet u de werking van discovloer met interactiviteit. U ziet de mooie heldere kleuren, de effecten van de interactie op beweging van de personen.

Qua content kunt u helemaal zelf bepalen wat u erop wilt hebben, denk aan mooie effecten of het logo van uw eigen onderneming. Dit geeft een uniek effect en trekt veel aandacht van de bezoekers.

Wilt u meer projecten zien van ons? klik dan op de knop hieronder.

De QledX Discovloer voor unieke sensatie

De beste Verhuur en Verkoop voor al uw LED Specials

Hebben wij uw interesse gewekt, en wilt u meer informatie?