ZONDER VERPLICHTING EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wij zetten graag onze expertise in om een passende offerte voor u op te stellen. Uiteraard heeft u geen enkele verplichting en geen kosten van dit aanbod, tot u ons de opdracht geeft.

Liever meteen bellen?  085 130 5658

TIPS BIJ HET AANVRAGEN VAN EEN OFFERTE

Omdat u waarschijnlijk niet elke dag een offerte aanvraagt voor een Ledscherm kunt u hieronder aanvullende informatie vinden waarmee u wellicht rekening dient te houden.

Wat is de Locatie van het scherm?

De locatie van het scherm is van groot belang. U kunt kiezen uit een scherm voor binnen of voor buiten. Een buitenledscherm (ook wel outdoor genoemd) is vanzelfsprekend waterdicht.

Daarnaast is het mogelijk om een scherm te monteren op het dak, aan de muur of op een zuil of paal. Geef dus aan waar het scherm moet komen te staan of hangen. 

Wat is het Doel van het scherm?

Wat is het doel van het scherm? Op basis van het antwoord op deze vraag kan worden bepaald aan welke eisen een scherm moet voldoen. Een ledscherm aan de snelweg voor langsrijdende automobilisten moet weer aan andere voorwaarden voldoen dan een scherm waar mensen vanaf twee meter afstand naar staan te kijken. 

Kan ik de aanschaf van een ledscherm ook financieren?

Zeker. Als u niet direct over voldoende liquiditeit beschikt of u wilt uw financiele reserve niet direct aanspreken, dan kunt u nu toch al direct over een ledscherm beschikken. Voor een klein bedrag per maand. QledX biedt Financial lease; 12  tot 60 maanden een klein bedrag . Het ledscherm is vanaf de eerste dag uw eigendom. QledX operational lease gaat een stapje verder: Deze mogelijkheid ontzorgt u volledig. Een relatief klein vast maandelijks bedrag voor gebruik, onderhoud, reparaties en service.
Na afloop van de levensduur wordt het scherm vervangen voor een nieuw ledscherm.

Wat is de Minimale kijkafstand van het ledscherm?

Vanaf hoe dichtbij moet het scherm goed te lezen zijn en scherp zijn? Een ledscherm werkt met een zogenaamde pixelpitch. Dit is de afstand tussen de losse pixels. Hoe kleiner deze afstand hoe scherper een ledscherm is op een bepaalde afstand. Als de dichtstbijzijnde kijker naar het scherm op 5 meter afstand staat, kunt u af met een grotere pixelafstand dan wanneer iemand op 2 meter afstand staat. Terwijl de scherpte voor beide kijkers hetzelfde is.

Wat moet de Grootte van het ledscherm zijn?

Hoe groot moet het ledscherm zijn? Dit kan worden aangegeven in een lengte en een breedte. De grootte van het ledscherm hangt ook samen met wat u voor doel heeft met het scherm. Gaat het om tekst of gaat het om beeld? Bij tekst is het wellicht goed om rekening te houden vanaf welke afstand het leesbaar moet zijn. Hier dient de grootte van de tekst en dus ook de grootte van het ledscherm op aangepast te worden.

ONZE OPDRACHTGEVERS

QledX Informatiepakket

Wilt u gratis en vrijblijvend meer weten over de producten en mogelijkheden van QledX? Of wilt u inspiratie opdoen? Vraag dan nu direct uw gratis QledX informatiepakket aan via e-mail.
* indicates required

Wij willen ons internationale jeugdgolftoernooi graag een professionele uitstraling geven. Het prachtige en enorme LED scherm van QledX draagt daar op een unieke manier aan bij omdat dit voor toeschouwers de ideale manier is om de scores van spelers te volgen en de laatste updates mee te krijgen.

Henk van Dijken

Pro Golf Events

Ontzettend fijne samenwerking en we kijken er naar uit om ze hopelijk binnenkort weer te mogen benaderen!

Max Himmelreich

Zanger, acteur

Jarenlange prettige ervaring mee. Meer mogelijkheden om flexibel te adverteren. Zeer betrouwbare hardware, bij de storingen die er waren werden deze snel verholpen.

Sylvester Roest

Auto Smeeing

HULP NODIG BIJ HET AANVRAGEN VAN EEN OFFERTE?

Heeft u nog een vraag voordat u een offerte aan kunt vragen? Bel ons gewoon even, we geven u graag vrijblijvend advies of informatie.
BEL MIJ TERUGBEL: 085 130 5658