Led Wall huren of kopen?

Een ledwall of videowall is een echte eye-catcher en is tegenwoordig zeer betaalbaar! Een Led Wall kan voor tal van doelen worden ingezet zoals een interactieve achtergrond bij een optreden of voorstelling, bezoekers op afstand met camera’s beelden laten zien van een uitvoerende artiest of bijvoorbeeld voor reclame doeleinden. Een Led Wall is een ideale video-oplossing en door moderne led techniek is het creëren van grote beeldschermen zeer betaalbaar geworden voor zowel huren als kopen.

Wij zijn specialist in het bouwen van een ledwall

QledX vindt haar oorsprong in 1984. Daarmee hebben we al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van video, licht en geluid techniek. Doordat we ons aanpassen aan de ontwikkelingen in de markt zijn we al snel begonnen te werken met led techniek en zijn we inmiddels zelf groothandel in deze prachtige systemen. We verzorgen advies, verkoop, verhuur, installatie en service voor Led Wall’s en hebben ook diverse speciale projecten mogen uitvoeren voor vele opdrachtgevers.

Een prima aanbod ontvangen?

Interesse in de koop of huur van een Led Wall? Neem vrijblijvend contact op met onze vriendelijke experts voor advies en een offerte op maat.

Een greep uit onze klanten

Led Wall huren

Voor elk evenement, beurs, filmvertoning, reclame of bewegwijzering kunt u bij ons een passende Led Wall huren. Wij werken vanuit Noord-Nederland waar wij een eigen showroom en magazijn hebben en ons werkterrein in heel Nederland. Wij adviseren, offreren en verzorgen voor u het scherm dat het beste past bij uw budget en behoefte. Wilt u voor langere tijd een led wall huren? Dan hebben we aantrekkelijke kortingen op onze toch al zeer goede prijzen! Wij kunnen ook meer dan led schermen alleen leveren. Ook voor een geluids- en lichtinstallatie en zelfs een podium en trussconstructie kunt u bij QledX terecht.

Led Wall kopen

Heeft u vaker een Led Wall nodig of gaat het om een vaste installatie? Dan is het kopen (of leasen) van een perfect passend led scherm vaak een betere optie. De investeringskosten zijn vaak al snel terugverdient want de kosten voor het kopen van een led wall zijn de afgelopen jaren flink gedaald. Zo is een eigen bioscoopzaal in uw zaak ineens geen droom maar maar een prima te realiseren optie! Ook voor winkelcentra, sportcomplexen en theaters is het kopen van een Led Wall op de gewenste grootte mét of zonder (surround) geluidssysteem in veel gevallen zeer haalbaar! Neem contact op met onze adviseurs en ontvang een vrijblijvend aanbod!

Prijzen LED wall

De prijs voor een led all op maat is afhankelijk van diverse factoren. Wij kunnen daarom geen vaste prijzen noemen voor dergelijke projecten. Dat hoeft geen probleem te zijn want als u ons belt of mailt kunnen wij u zeer snel duidelijkheid geven over de prijs die hoort bij uw wensen. Wilt u een mobiel led scherm huren? Dan kunt u de prijzen op de verhuur pagina bekijken

Mogelijkheden

En wat betreft de mogelijkheden? Die zijn bijna eindeloos! Led Wall’s kunnen in vrijwel elke vorm en grootte worden gemaakt. Zelfs ronde vormen en flexibele schermen (led curtains) zijn mogelijk! Heeft u een scherm nodig? Voor een vaste installatie of tijdelijk? Neem contact met ons op en wij helpen u verder!