Led Dansvloer kopen of huren

Een verlichtte dansvloer op uw bruiloft, evenement of een eye-catcher tijdens een beurs? Maak gebruik van Led panelen van QledX om een mega Led dansvloer te creëren! Een unieke ervaring die altijd kan rekenen op extra aandacht van uw bezoekers. Neem contact met ons op voor een offerte!

 

 

Supersterke Led dansvloer

In de categorie ’Specials’ heeft QledX een degelijk professioneel design ledpaneel ontworpen voor dans- en podiumvloeren. De led vloerpanelen zijn zo sterk dat er een olifant op kan staan. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid van uw bezoekers.

De vloer ledpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende pixel-resoluties van P5 tot P30.
De panelen kunnen in onbeperkte grootte aan elkaar gekoppeld worden.
De led dansvloer kan ook interactief gemaakt worden, dat deze reageert op waar men loopt.

 

 

 

https://youtu.be/zELQIRMbzMo

Interactieve led dansvloer

Led panelen ook geschikt voor beurs en podia

De ledvloer is niet alleen geschikt als verlichte dansvloer, maar ook als ledvloer voor bijvoorbeeld een podium, beurs of showroom. Geen bezoeker zal meer zomaar voorbij lopen als u gebruikt maakt van een videovloer. Deze verschijning is nog erg bijzonder en trekt dus veel aandacht.

 

 

 

 

 

Toevoeging bij een LED Dansvloer: DJ LED Wall / Videowall

Led panelen van QledX zijn allround!

Met de led panelen van QledX zijn de mogelijkheden onbegrensd! Wij hebben al diverse vaste installaties gemaakt voor een videowall in bedrijven en winkelcentra maar ontwikkelen ook mobiele led schermen die kunnen worden gehuurd voor gebruik op evenementen. Wij houden van uitdagingen en gaan deze ook graag aan! Heeft u een idee met Led techniek? Neem dan contact met ons op!