CINEMA LEDSCHERM

U wilt uw bezoekers een nieuwe ervaring bieden op het gebied van beeld. Voor evenementen in uw bioscoop wilt u ook goed en duidelijk beeld kunnen projecteren zonder dat de zaal donker is. U wilt een beter contrast en een nog grotere kleurintensiteit. Een QledX Cinema Xperience led screen maakt dit mogelijk!  

QledX Cinema Xperience garandeert een geweldige beleving en heeft een dynamisch, diep contrast (zwart is zwart) en kleurrijk beeld.  

MEER WETEN OVER QLEDX CINEMA LEDSCHERM?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of eens brainstormen over uw plannen? Laat het ons weten! Wij adviseren u graag!

Beter contrast
Bij een conventionele projectie is zwart niet echt zwart. U projecteert immers op een wit scherm. Door het contrast tussen licht en donker ‘ziet’ de bezoeker zwart. Terwijl dit in feite gezichtsbedrog is. Doordat een Cinema Ledscherm de directe lichtbron is, in plaats van de indirecte lichtbron zoals bij projectie, is zwart echt zwart en wit echt wit. Dit heeft te maken met de unieke techniek die QledX gebruikt in de Xperience serie: Black surface SMD.

Grotere helderheid
Omdat het Cinema ledscherm ook gelijk de lichtbron is, biedt het een ongekende lichtsterkte. Ook bij een verlichte zaal is het beeld haarscherp en super duidelijk te zien. 

Kleurechtheid 
De ledtechniek staat garant voor een grote kleurechtheid. Het beeld is levensecht en levensgroot te zien. Scherp tot in detail.

Geen optische distortie
Bij een conventionele manier van projecteren is er altijd een afwijking van scherpte en helderheid aan de zijkanten van het scherm. Bij een Cinema LED scherm heeft u geen last van dit verschijnsel

Voordelen ten opzichte van conventionele projectie
– Géén projectie ruimte meer nodig
– Centrale regie alle zalen vanuit één ruimte, vanaf één (of meerdere) beeldmonitor(en)
– Aanzienlijk minder warmteproductie en daarom geen warmte afvoer naar buiten nodig

Prijs
In aanschaf is een QledX Cinema ledscreen nagenoeg gelijk aan de aanschaf van een conventioneel systeem. Vanwege de lange levensduur van de schermen en de goede garantieregeling is een QledX Cinema ledscherm in onderhoud zelfs voordeliger. 

Voor kleine filmhuizen, arthouses en commerciele blockbuster bioscopen
Een QledX Cinema ledscherm in Ultra HD 4K met bijvoorbeeld een afmeting van 10, 5 x 5,5 meter groot heeft 4096 x 2160 pixels.
Resolutie kan in full HD, 4K, 8K of 16K in aspectratio 16:9 of 21:9 widescreen.
Levensduur leds: 80.000 – 100.000 branduren.