CINEMA LEDSCHERM

U wilt uw bezoekers een nieuwe ervaring bieden op het gebied van beeld. Voor evenementen in uw bioscoop wilt u ook goed en duidelijk beeld kunnen projecteren zónder dat de zaal donker is. U wilt een beter contrast en een nog grotere kleurintensiteit. Dit is mogelijk met het QledX Led Cinemascreen.  

QledX Cinema Xperience. Een geweldige beleving, dynamisch, diep contrast (zwart is zwart) en kleurrijk

Beter contrast
Bij een conventionele projectie is zwart niet echt zwart. U projecteert immers op een wit scherm. Door het contrast tussen licht en donker ‘ziet’ de bezoeker zwart. Terwijl dit in feite gezichtsbedrog is. Doordat een Cinema Ledscherm de directe lichtbron is, in plaats van de indirecte lichtbron zoals bij projectie, is zwart echt zwart en wit echt wit. Dit heeft te maken met de unieke techniek die QledX gebruikt in de Xperience serie: Black SMD.

Grotere helderheid
Omdat het Cinema ledscherm ook gelijk de lichtbron is, biedt het een ongekende lichtsterkte. Ook bij een verlichte zaal is het beeld haarscherp en super duidelijk te zien. 

Kleurechtheid 
De Ledtechniek staat garant voor een grote kleurechtheid. Het beeld is levensecht en levensgroot te zien. Scherp tot in detail.

Geen optische distortie
Bij een confentionele manier van projecteren is er altijd een afwijking van scherpte en helderheid aan de zijkanten van het scherm. Bij een Cinema LED scherm heeft u geen last van dit verschijnsel

Voordelen ten opzichte van conventionele projectie
– Géén projectie ruimte meer nodig
– Centrale regie alle zalen vanuit één ruimte, vanaf één (of meerdere) beeldmonitor(en).
– Aanzienlijk minder warmteproductie en daarom geen warmte afvoer nodig.

Prijs
In aanschaf is een QledX Cinemascreen meestal net zo voordelig als de aanschaf van een conventioneel systeem. Vanwege de lange levensduur van de schermen en de goede garantieregeling is een scherm in onderhoud zelfs voordeliger. 

Voor kleine filmhuizen, arthouses en commerciele blockbuster bioscopen
Een QledX Cinema ledscherm in Ultra HD 4K is 10, 5 x 5,5 meter groot en beslaat 4096 x 2160 pixels.
Resolutie: full HD, 4K, 8K of 16K
Levensduur leds: 80.000 – 100.000 branduren.

 

MEER WETEN OVER HET QLEDX CINEMA LEDSCHERM?

Wilt u meer weten of over de mogelijkheden? Of eens brainstormen over uw plannen? Laat het ons weten! Wij adviseren u graag!