fbpx

Videowall kopen of huren?

Voeg een spectaculaire eyecatcher toe aan uw evenement, beursstand of bedrijf: een videowall. Niemand loopt meer zomaar voorbij aan uw boodschap of beelden als u gebruik maakt van een van onze videowalls. U kunt een videowall bij ons huren, leasen of kopen. Als u een videowall wilt kopen kunt u uiteraard de installatie en eventueel onderhoud gewoon aan QledX of een van onze partners overlaten!

Hoe groot is een videowall?

Wij kunnen een videowall leveren in bijna elk formaat! Standaard hebben wij in de verhuur schermen van 7 t/m 20 m2 maar daarnaast kunnen we ook vele andere schermen leveren. Bijvoorbeeld om de hele achterzijde van een podium te vullen of aan weerszijden van een beurstand. Bedenk maar hoe u het wilt hebben en wij zorgen voor de juiste video wall.

Voordeel videowall vs. beamer

Een beamer kan ook een groot beeld projecteren maar heeft toch diverse nadelen ten opzichte van een videowall.

  • Werkt alleen goed als het behoorlijk duister is
  • Geeft nooit zo’n scherp beeld als een scherm
  • Heeft behoorlijk ruimte nodig van beamer tot projectie
  • Geeft schaduwen

Wel is het huren van een beamer natuurlijk goedkoper maar dat is ook het enige voordeel. In de meeste gevallen en gebruik van een videowall handiger en geeft een veel beter beeld. Bovendien is het bereikbaar want een ledscherm van QledX huurt u tegen uitstekende prijzen!

Prijs weten?

Tegen welke prijs kunt u beschikken over een professionele led-videowall? Bekijk onze tarievenpagina.

Offerte aanvragen voor huren van een videowall

Uiteraard wilt u weten wat het gaat kosten als u een videowall wilt inzetten. Neem vrijblijvend contact met ons op, vertel ons uw wensen en wij zorgen voor een prima aanbod!

Videowall ledscherm aan bedrijfsgebouw

Is een Videowall voor mij bereikbaar

U vraagt zich misschien af of het kopen of huren van een videowall led scherm wel haalbaar is. Het is waar dat er in vroegere tijden enorme prijzen werden gevraagd voor een videowall. Echter heeft de techniek in de afgelopen jaren zo’n vlucht genomen dat de prijs voor het kopen of huren van een videowall nu gunstig is. De bereikbaarheid is daarom natuurlijk enorm toegenomen. Wilt u weten wat een videowall kost? Neem gewoon contact met ons op en wie weet bent u binnenkort de trotse bezitter van zo’n supergroot scherm!