Videowall kopen of huren?

Voeg een spectaculaire eyecatcher toe aan uw evenement, beursstand of bedrijf: een videowall. Niemand loopt meer zomaar voorbij aan uw boodschap of beelden als u gebruik maakt van een van een groot led scherm. U kunt een videowall bij ons huren, leasen of kopen. Als u een eigen scherm wilt kopen kunt u uiteraard het advies, de installatie en eventueel onderhoud gewoon aan QledX of een van onze partners overlaten. 

Waarom een Videowall van QledX?

Meer dan 35 jaar ervaring!

Zeer voordelig!

Advies & Service

Maatwerk mogelijk!

Modulaire Videowall

Doordat onze videowall’s modulair zijn opgebouwd kunnen wij vrijwel elke vorm en grootte scherm creëren. Denk aan led-boarding bij sportvelden of een ‘muur’ van videowall als achtergrond op een podium! Natuurlijk hebben wij ook voor de minder spectaculaire projecten de juiste videowall te huur of te koop.

Hoe groot is een videowall?

Wij kunnen een videowall leveren in bijna elk formaat! Standaard hebben wij in de verhuur schermen van 7 t/m 20 m2 maar daarnaast kunnen we ook vele andere schermen leveren. Bijvoorbeeld om de hele achterzijde van een podium te vullen of aan weerszijden van een beurstand. Bedenk maar hoe u het wilt hebben en wij zorgen voor de juiste video wall.

Prijzen vragen of een maatwerk advies?

Snel een passende prijsopgave ontvangen voor uw behoefte? Neem dan snel contact met ons op.

Voordeel ten opzichte van beamer

Een beamer kan ook een groot beeld projecteren maar heeft toch diverse nadelen ten opzichte van een videowall.

  • Werkt alleen goed als het behoorlijk duister is
  • Geeft nooit zo’n scherp beeld als een scherm
  • Heeft behoorlijk ruimte nodig van beamer tot projectie
  • Geeft schaduwen

Wel is het huren van een beamer natuurlijk goedkoper maar dat is ook het enige voordeel. In de meeste gevallen en gebruik van een videowall handiger en geeft een veel beter beeld. Bovendien is het bereikbaar want een ledscherm van QledX huurt u tegen uitstekende prijzen.

Offerte voor videowall aanvragen

Uiteraard wilt u weten wat het gaat kosten als u een groot scherm wilt inzetten. Neem vrijblijvend contact met ons op, vertel ons uw wensen en wij zorgen voor een prima aanbod!

Videowall van QledX Nederland
Een vaste installatie geleverd door QledX

Is een Videowall voor mij bereikbaar?

U vraagt zich misschien af of het kopen of huren van een videowall wel haalbaar is. Het is waar dat er in vroegere tijden enorme prijzen werden gevraagd. Echter heeft de techniek in de afgelopen jaren zo’n vlucht genomen dat de prijs voor het kopen of huren van een ledscherm nu stukken gunstiger is. De bereikbaarheid is daarom natuurlijk enorm toegenomen. Neem gewoon contact met ons op en wie weet bent u binnenkort de trotse bezitter van zo’n supergroot scherm!

Vrijblijvende offerte?

QledX is de goedkoopste in Videowalls! Bekijk hier ons verhuuraanbod, of neem contact met ons op voor een eerlijk advies voor uw behoefte en een passende offerte. Bellen? 085 130 5658