LED RECLAME

De beste manier om op te vallen

De voordelen van Led reclame

Tegenwoordig ziet u het overal, de grote uithangborden langs de snelwegen of de informatieschermen in steden en op festivals. Led reclame is het ideale promotiemiddel om aandacht te trekken van potentiële klanten. Door de grootte en de helderheid van de led reclame bent u goed zichtbaar en is het heel eenvoudig om uw berichten, diensten en producten te tonen. Het promoten via led reclame straalt professionaliteit uit. En het belangrijkste: u bent zichtbaar voor iedereen!

Wat biedt QledX?

Wij van QledX bieden u een tal aan mogelijkheden, ook kunt u uw eigen ingeving bij ons voorleggen en dan kijken we samen wat het meest geschikte is voor u. Voor ons is het belangrijk dat de klant centraal staat en wij aan uw wensen willen voldoen. We bieden u led schermen aan in alle gewenste maten die u maar kunt bedenken.

Led billboard kopen 2 x 3 meter

 

 

Verschillende opties voor uw led reclame

Voor uw eigen led reclame bieden wij verschillende modellen led schermen en verschillende manieren. Zo kan uw led scherm aan uw gevel gemonteerd worden of via een metalen paalconstructie op de desbetreffende locatie.

Wij hebben ook  mogelijkheden om uw led scherm te monteren op een aanhanger, zo bent u goed verplaatsbaar met uw led reclame scherm en kunt u het overal inzetten waar u maar wilt.

PRIJS INDICATIE VAN LED RECLAME

U wilt natuurlijk weten wat zoiets allemaal kost. Logische vraag maar ook moeilijk te beantwoorden. Een led reclame is altijd maatwerk en daar hangt geen vaste prijs aan. Heeft u een idee voor led reclame dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen snel een indicatie van de prijs geven en als die u aanspreekt kunnen we een meer nauwkeurige prijsopgave doen

VRAAG EEN OFFERTE AANCONTACT

 

 

 

QledX biedt u de beste garantie

Bij aanschaf ontvangt u tot wel 7 jaar kwaliteitsgarantie op onze ledschermen. Voor huur en koop hebben wij een 24/7 storingsnummer zodat in het uitzonderlijke geval van nood u bij ons terecht kunt. Wij houden alle reparatie onderdelen en spareparts op voorraad in ons eigen magazijn zodat wij u altijd snel kunnen helpen. Wij zullen altijd voor u klaar staan en eventuele problemen zo snel mogelijk verhelpen.

Heeft u vragen over ledschermen? Wij zijn er voor u