Ledschermen voor congres en evenementen

Als organisator of facilitator voor evenementen wilt u waarschijnlijk de aandacht van uw bezoekers zo lang mogelijk vasthouden. Niet alleen is het belangrijk om bezoekers snel en massaal te kunnen informeren, ook entertainment is bij elk evenement van groot belang.

Groot formaat led scherm huren, kopen of leasen

Groot formaat ledschermen zijn bij uitstek geschikt om de aandacht van uw bezoekers te trekken. Een evenement bezoeker doet niets liever dan naar bewegende beelden kijken. Zeker als er iets gebeurd (een act of demonstratie) waar niet iedere bezoeker rechtstreeks goed zicht op heeft. Een scherm zorgt ervoor dat een bezoeker zich niet buitengesloten voelt. Ledschermen leveren ook in daglicht en zelfs in vol zonlicht duidelijk beeld. Daarnaast zijn outdoorschermen bestand tegen regen, sneeuw en storm. Bij QledX kunt u een led scherm huren, leasen of kopen. Als u regelmatig een scherm nodig heeft is het kopen van een eigen led scherm een zeer interessante optie.

Een ledscherm, groot of klein, indoor of outdoor, kan toegepast worden op een beurshal, stand expositie ruimte, festival, muziek concert, sport evenement, filmfestival, actie-reclame campagne.

Ledscherm voor evenementen

Wilt u meer weten over ledschermen voor evenementen? Of wilt u weten of uw idee uitvoerbaar is? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij denken graag vroegtijdig met u mee!