Specialist in LED schermen verhuur en verkoop

 Wanneer u denkt aan de aanschaf van een LED-screen wilt u natuurlijk een goede keuze maken, gebaseerd op eerlijke informatie van een specialist. Bij QledX vindt u de vakman die met u meedenkt en eerlijk adviseert over het juiste ledscherm voor uw situatie. 

 

Actief in beeldtechniek sinds 1984

De oorsprong van QledX begint al in 1984 met de verhuur van geluid en beeldapparatuur. De steeds vernieuwende technische mogelijkheden werden vanaf dat moment op de voet gevolgd. De beamer kwam en ging ook weer en in het nieuwe millennium kwamen er langzamerhand mogelijkheden voor grote beeldschermen door middel van LED-technologie.

Het juiste ledscherm

 Verschillende doelen vragen om verschillende ledschermen. Wanneer u hiervan geen kaas heeft gegeten, is het verstandig een specialist in de arm te nemen voor advies. Met de ervaring die bij QledX aantoonbaar aanwezig is, weet u zeker met een specialist in LED-techniek te maken te hebben. Op basis van uw situatie kunnen wij altijd het juiste type LED-screen adviseren om uw doel tegen de scherpste prijs te realiseren. 

Levering en installatie met garantie

 Een ledscherm van QledX is niet alleen met zorg aanbevolen voor uw situatie, maar kan ook door ons worden geleverd en geïnstalleerd. Wij hebben veel vertrouwen in onze installaties en daarom heeft een LED-Screen van QledX 3 tot 7 jaar garantie. Maak gebruik van onze kennis en neem gerust vrijblijvend contact op.