LED RECLAME BILLBOARD

Heeft u een of meerdere reclameborden waarvan elke keer de abri’s of posters vervangen moeten worden? En brengt dit elke keer kosten met zich mee? Of zou u wellicht graag meer verschillende content op uw billboards of reclameborden laten zien? 

Led billboards bouwen op bestaande constructie

QledX is gespecialiseerd in het ombouwen van uw bestaande billboards naar LED billboards. U kunt dus gewoon gebruik blijven maken van de bestaande constructie. Een LED billboard kan vanaf afstand bediend worden. Hierdoor kunt u vanuit uw stoel zelf de content instellen en net zo vaak wisselen als u zelf wilt. Tevens beschikt u ineens over een billboard waarop u interactieve content en bewegend beeld kunt vertonen. Een behoorlijke upgrade ten opzichte van een vaste poster en wat een enorme verhoging van de attentiewaarde!

De reclame ledborden zijn volledig water- en windbestendig en zijn geoptimaliseerd voor een duidelijk beeld in vol zonlicht. Of het nu gaat om een reclame billboard voor aan de snelweg, in een bushokje of voor uw bedrijfspand, u vind bij ons de juiste oplossing. Daar zorgen wij voor!

Welke boodschap wilt u tonen?

Adverteren krijgt een hele nieuwe dimensie met een ledscherm. Denkt u eens na wat voor mogelijkheden u allemaal krijgt met adverteren van bewegend beeld. Met dezelfde vierkante meters kunt u meer informatie tonen dan voorheen. Wat zijn uw ideeen? Laat u het ons weten?