Over QledX

Uw boodschap stijlvol en duidelijk in beeld

QledX is een Nederlands bedrijf met een eigen productielijn in Shenzhen. Het design en de constructie wordt in Nederland uitgevoerd. 

De missie van QledX is helder; Een kwaliteit ledscherm moet voor iedereen haalbaar zijn.  Wat wil u uw doelgroep laten zien op uw professionele ledscherm? In welke situatie zou u een ledscherm willen gebruiken? 

De QledX ledschermen leveren een functionele en stijlvolle bijdrage aan duidelijke communicatie met uw doelgroep. 

ONZE OPDRACHTGEVERS

Wij willen ons internationale jeugdgolftoernooi graag een professionele uitstraling geven. Het prachtige en enorme LED scherm van QledX draagt daar op een unieke manier aan bij omdat dit voor toeschouwers de ideale manier is om de scores van spelers te volgen en de laatste updates mee te krijgen.

Henk van Dijken

Pro Golf Events

Het QledX scherm is heel duidelijk, ook in het volle zonlicht. Er zijn veel instelmogelijkheden die er voor zorgen dat er altijd een perfect beeld is. De service is uitstekend; bij huur van de machine krijgen wij altijd goede instructie, zodat wij op locatie probleemloos gebruik kunnen maken van dit excellente product.

Johannes Ballast

Major Equipment Intl LTC

Jarenlange prettige ervaring mee. Meer mogelijkheden om flexibel te adverteren. Zeer betrouwbare hardware, bij de storingen die er waren werden deze snel verholpen

Sylvester Roest

Auto Smeeing

QLEDX KWALITEIT OP MAAT

VERKOOP EN VERHUUR

Een QledX Groot formaat LED scherm is verkrijgbaar in elke denkbare uitvoering. Daarom horen we graag van u wat uw precieze wensen zijn voor een indoor of outdoor LED scherm. Voor vaste installatie of voor tijdelijk gebruik. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en hebben al talloze projecten voorzien van een QledX scherm. Wat zijn uw specifieke wensen of ideeën? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan!

VRAAG EEN OFFERTE AANCONTACT

Uitgelicht: enkele medewerkers

Edward Petrovics

Edward Petrovics

CEO QledX

‘Geboren in Noordwijk, in 1984 het bedrijf in audiovisuele apparatuur en diensten opgericht. Nieuwe dingen ontdekken, ontwikkelen en toepassen hebben het bedrijf doen groeien tot daar waar het nu staat. En het gaat verder… Graag nodig ik u uit voor een kop koffie.’

Luuk Krol

Luuk Krol

QledX rental

‘Al enkele jaren met veel plezier werkzaam bij QledX Nederland. Als grote regelaar van verhuur ledschermen door heel Nederland Belgie en Duitsland. Ook bij mooie installatie projecten heb ik mijn handtekening gezet. Op locatie kom ik u graag de hand schudden.’

Q

Q

Vraagbaak QledX

‘Ik ben Q, ze noemen mij een echte whizzkid. Ik weet veel van techniek, computers en ledschermen. Dat is mijn passie.’
Is er een probleem? Q lost het op. Heeft u een technische vraag?  Vraag het aan Q.

X

X

Signature QledX

‘Achter de schermen wordt continu gewerkt aan innovatie, verbetering en technologie. Alles wordt in het werk gezet om uw ervaring met onze producten in symbiose te laten zijn.’
De passie van X is werken aan een mooie signature van QledX.

MISSIE

De missie van QledX is helder; Een groot formaat professioneel ledscherm voor iedereen haalbaar maken. Dit doen we door ledschermen te verhuren en verkopen in diverse formaten en prijsklassen, maar altijd met de Q van Quality en een garantie tot 7 jaar. Daarnaast bieden we diverse financieringsmogelijkheden. Wat zou u uw doelgroep willen laten zien via uw ledschermen?

De X staat voor Xtra large, modulair op te bouwen van 3 tot 300 vierkante meter videoscherm. De QledX video ledschermen hebben impact door groot formaat en perfectie tot in details, met diverse kwaliteit pixelresoluties voor ieder budget, van HD tot ultra 4K (of nog hoger). Met een enorme helderheid (tot 13.000 Nits), zelfs in vol zonlicht indrukwekkend, kraakhelder, scherp en kleurrijk.

Het bedrijf

QledX is een van oorsprong Nederlands bedrijf met een eigen productielijn in Shenzhen. Het technische ontwerp en het design van de schermen wordt in Nederland uitgevoerd. QledX Nederland is gevestigd in het rustieke Drentse dorp Zwinderen, een mooie inspirerende omgeving. Je stapt hier uit de deur en zit direct op de heide. Werkruimte is hier volop; een grote werkplaats en magazijn vol met onderdelen en spareparts, een showroom om diverse ledschermen en andere AV apparatuur te demonstreren, een leslokaal en een kantoortuin.

U kunt QledX makkelijk bereiken via de A37, op een steenworp afstand van Hoogeveen.

In ons eigen  QledX Cafe verwelkomen wij u graag met een lekkere kop koffie of iets verfrissends.

SERVICE EN KWALITEIT

Of u nu een ledscherm aanschaft of huurt, QledX staat voor kwaliteit. Bij aanschaf ontvangt u tot wel 7 jaar kwaliteitsgarantie op onze ledschermen. Voor huur en koop hebben wij een 24/7 storingsnummer zodat in het uitzonderlijke geval van nood u bij ons terecht kunt. Wij houden alle reparatie onderdelen en spareparts op voorraad in ons eigen magazijn zodat wij u altijd snel kunnen helpen.