Over QLEDX

Uw boodschap stijlvol en duidelijk in beeld

QledX is een van oorsprong Nederlands bedrijf met een eigen productielijn in Azie. Het design en de constructie wordt in Nederland uitgevoerd. 

De missie van QledX is eenvoudig; Een kwaliteits ledscherm moet voor iedereen haalbaar zijn.  Wat wil u uw doelgroep laten zien op uw professionele ledscherm? In welke situatie zou u uw ledscherm willen gebruiken? 

De ledschermen leveren een functionele en stijlvolle bijdrage aan duidelijke communicatie met uw doelgroep. 

ONZE OPDRACHTGEVERS

We wilden op een vernieuwende manier laten zien hoe ons hele muzikaal en theatrale plaatje eruit zou zien. De toegevoegde waarde van het LED-Gordijn van QledX gaf ons heel veel goede feedback, doordat het niet slechts een passieve achtergrond is, maar interactie en beweging biedt. De communicatie met QledX was helemaal prima, de aanwezige techs waren erg beleeft en toegewijd.

Max Himmelreich

Frontman/zanger, EsemPlastic: The Band

Het QledX scherm is heel duidelijk, ook in het volle zonlicht. Er zijn veel instelmogelijkheden die er voor zorgen dat er altijd een perfect beeld is. De service is uitstekend; bij huur van de machine krijgen wij altijd goede instructie, zodat wij op locatie probleemloos gebruik kunnen maken van dit excellente product.

Johannes Ballast

Major Equipment Intl LTD

QledX kwaliteit op maat

Verhuur en verkoop

Een QledX Groot formaat LED scherm is verkrijgbaar in elke denkbare uitvoering. Daarom horen we graag van u wat uw precieze wensen zijn voor een indoor of outdoor LED scherm. Voor vaste installatie of voor tijdelijk gebruik. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en hebben al talloze projecten voorzien van een QledX scherm. Wat zijn uw specifieke wensen of ideeën? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan!

Vraag een offerte aanContact

Uitgelichte Team leden

Edward Petrovics

Edward Petrovics

CEO QledX

Geboren in Noordwijk en daar in 1984 de basis voor zijn bedrijf in audiovisuele apparatuur en diensten  gelegd. Mooi en indrukwekkend beeld en geluid zijn een passie voor hem. Nieuwe dingen ontdekken, ontwikkelen en toepassen hebben het bedrijf doen groeien tot daar waar het nu staat. En het gaat verder… Edward nodigt je graag uit voor een kop koffie.

Luuk Krol

Luuk Krol

Rental QledX

Al enkele jaren met veel plezier werkzaam bij QledX Nederland. Hij is de grote regelaar met de verhuur van grote ledschermen voor evenementen door heel Nederland, België en Duitsland. Ook heeft hij met de bouw van ledschermen bij verschillende mooie projecten in Nederland zijn handtekening gezet. Luuk komt je graag de hand schudden.

Q.

Q.

Vraagbaak

Dit is Q. Een echte whizz kid. Hij weet alles van techniek, computers en ledschermen. Is er een probleem? Q lost het op. Heeft u een technische vraag?  Stel hem aan Q.

X.

X.

Mastermind

Op de achtergrond wordt continu gewerkt aan innovatie, verbetering en technologie. Alles wordt in het werk gezet om uw ervaring met onze producten optimaal te laten zijn en steeds verder te verbeteren. Mastermind X stuurt het van achter de schermen aan.

Missie

De missie van QledX is simpel. Een groot formaat professioneel ledscherm voor iedereen haalbaar maken. Dit doen we door ledschermen te verhuren en verkopen in diverse formaten en prijsklassen, maar altijd met de Q van Quality en een garantie tot 7 jaar. Daarnaast bieden we diverse financieringsmogelijkheden. Wat zou u uw doelgroep willen laten zien via uw ledschermen?

De X staat voor Xtra large, modulair op te bouwen van 3 tot 300 vierkante meter videoscherm. De QledX video ledschermen hebben impact door groot formaat en perfectie tot in details, met diverse kwaliteit pixelresoluties voor ieder budget, van HD tot ultra 4K (of hoger). Met een enorme helderheid (tot 13.000 Nits), zelfs in vol zonlicht indrukwekkend scherp en kleurrijk beeld.

Het Bedrijf

QledX is een van oorsprong Nederlands bedrijf met een eigen productielijn in Azië. Het technische ontwerp en het design van de schermen wordt in Nederland uitgevoerd. QledX Nederland is gevestigd in het rustieke Drentse dorpje Zwinderen, een mooie inspirerende omgeving. Je stapt hier uit de deur en zit direct op de heide. Werkruimte is hier volop; een grote werkplaats en magazijn vol met onderdelen en spare-parts, een showroom om u diverse ledschermen en andere AV apparatuur te demonstreren, een leslokaal en  een kantoortuin.

U kunt QledX makkelijk bereiken via de A37 en het ligt op een steenworp afstand van Hoogeveen.

In ons eigen  QledX Cafe verwelkomen wij u graag met een lekker kopje koffie of iets verfrissends.

SERVICE EN KWALITEIT

Of u nu een ledscherm aanschaft of huurt, QledX staat voor kwaliteit. Bij aanschaf ontvangt u tot wel 7 jaar kwaliteits garantie op onze ledschermen. Voor huur en koop hebben wij een 24/7 storingsnummer zodat in het uitzonderlijke geval van nood u bij ons terecht kunt. Wij houden alle reparatie onderdelen en spareparts op voorraad in ons eigen magazijn zodat wij u altijd snel kunnen helpen.