Led scorebord kopen of huren

Wilt u ook graag een interactief scorebord voor uw club of sporthal? Vraagt u zich af of dit mogelijk is? Denkt u dat de kosten erg hoog zijn? Lees dan verder want een led scorebord is ook voor kleine verenigingen en sportruimtes haalbaar!

Wij leveren een scorebord volgens wens en budget

QledX is zelf producent/groothandel in led schermen. Zodoende zijn wij extreem flexibel in het type scherm dat we kunnen aanbieden. In formaat, helderheid en wijze van bevestiging hebben wij zeer veel mogelijkheden. Omdat we met verschillende types led scherm werken kunnen we een scorebord leveren tegen verschillende budgetten. Is er wat meer ruimte in de kosten dan kunnen we een groot professioneel scorebord leveren, maar als dit niet haalbaar is dan zijn er ook types scherm beschikbaar voor lagere prijzen.

Kosten van een led scorebord

De afgelopen jaren is de techniek rond led schermen flink verbeterd én in massaproductie gegaan. De kosten zijn hierdoor flink lager geworden en de kwaliteit wordt alsmaar hoger. U krijgt dus voor dezelfde prijs een hogere kwaliteit als enkele jaren geleden of u betaald juist minder als u aan een led scorebord met iets lagere specificaties al ruim voldoende heeft. Ook is er inmiddels standaard software om scores te tonen op een led scherm en daardoor is er geen maatwerk oplossing nodig. De prijzen zijn daardoor zeker aantrekkelijk geworden om te investeren in een led scorebord. Welke kosten dit precies met zich meebrengt in uw situatie berekenen we graag nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht.

Meer informatie of een offerte?

Voorbeelden en informatie vind u op deze pagina, maar als u een gericht advies en offerte wilt ontvangen dan kunt u een informatiepakket en/of offerte aanvragen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend!

Een led scorebord verdient zichzelf terug

Het mooie aan een led scherm als scorebord is dat u hiermee ideale mogelijkheden krijgt om het scherm zichzelf terug te laten verdienen! Naast het weergeven van de stand kunnen namelijk reclames van sponsors getoond worden. En dit is natuurlijk helemaal dynamisch! Zo kunt u bijvoorbeeld:

  • Meerdere sponsoren afwisselend in beeld brengen in plaats van slechts een sponsor.
  • Animaties of video advertenties tonen die veel meer opvallen en dus meer waard zijn.
  • Bij kampioenschappen of andere belangrijke evenementen extra of beter betaalde advertenties verkopen.
  • Inspringen op speciale gelegenheden en seizoenen.

Allemaal mogelijkheden waarmee de investering in een led scorebord al snel terugverdient is en u wellicht zelfs extra inkomsten voor de club of sporthal kunt binnenhalen!

Tijdelijke oplossing

Wilt u slechts voor een dag of een korte periode over een led scorebord kunnen beschikken? Ook daarvoor hebben we mogelijkheden bij QledX! U kunt bij ons een led scherm huren naar uw behoefte en wij leveren hierbij ook de benodigde software om dit scherm als led scorebord te kunnen gebruiken.

Heeft u een vraag of wilt u advies?

QledX is specialist in led schermen voor diverse toepassingen en wij houden van uitdagingen. Heeft u een origineel idee, wilt u advies van onze specialisten of heeft u een vraag? Twijfel niet en neem contact met ons op.