Mobiel ledscherm kopen of huren?

U zoekt een mobiel ledscherm om te huren voor een evenement? Of u wilt een mobiel led scherm kopen?

Wij leveren LED Schermen in alle afmetingen en constructies. Op aanhangwagen, trailer en op trucks. Open en gesloten bak systemen. Deze producten ontwerpen en maken wij zelf in samenwerking met een Nederlandse carosseriebouwer. Onze QledX ledschermen hebben uitstekende eigenschappen en zijn zeer helder. Een led scherm (ook wel videowall genoemd) heeft een hoge attentiewaarde en kan diverse ingezet worden, bijvoorbeeld als lichtkrant, live beelden of reclame.

Mogelijkheden met Mobiele ledschermen

Tegenwoordig is er technisch ontzettend veel mogelijk. Zo hebben we al mobiele ledschermen in diverse formaten mogen bouwen en met diverse speciale toepassingen. Doordat we de QledX panelen gebruiken kunnen we zowel beedbeeld als smallbeeld schermen bouwen. Maar ook heel andere ratio’s is geen probleem! Tevens kunnen we gebruik maken van 4G en 5G internet om een mobiel ledscherm ergens in het land draadloos te bedienen. Zo kunnen er nieuwe beelden worden verzonden (bijvoorbeeld een live stream) en ook instellingen worden gewijzigd.

 

Voorbeelden mobiel led scherm

Een mobiel led scherm kopen of huren?

Heeft u interesse in een hoge kwaliteit mobiel led scherm? Neem gerust contact met ons op!

Een eigen idee voor een mobiel ledscherm?

Heeft u een speciaal idee voor een type scherm en vraagt u zich af of dit mogelijk is? Neem ook dan contact op want wij kunnen bijna al uw ideeën uitvoeren. Bestaat het nog niet? Dan creeëren wij het want met mobiele ledschermen bedenken wij voor elk opstakel een oplossing!

 

Voorbeeld Fieten Olie

Hier ziet u het mobiele ledscherm dat we leverder aan Fieten Olie. Deze is super mobiel want het scherm is voorzien van een aggregaat en bediening op afstand via 4G!

Mobiel ledscherm voor Fieten Olie met aggregaat bediening op afstand via 4G.