LED Reclamebord

De perfecte manier om uw bedrijf in beeld te brengen.

Om echt op te vallen met reclame op of aan of bij uw bedrijfspand, is er nu een perfecte oplossing die de afgelopen jaren steeds betaalbaarder is geworden: een LED reclamebord!

De voordelen van een Led Reclamebord

Hoge attentiewaarde

Groot voordeel van een led reclamebord is dat deze bewegende beelden vertoond. Dit heeft altijd een veel hogere attentiewaarde dan een normaal reclamebord. Zo bent u goed in het zicht van potentiele klanten.

Naamsbekendheid

Niemand zal uw pand zomaar meer voorbijgaan zonder een blik te werpen op deze eyecatcher. Uw boodschap bereikt een veel groter publiek wat uw naamsbekendheid een enorme boost geeft en uw locatie valt bovendien ook nog meteen veel meer op.

Realtime informatie

Door dat een Led Reclamebord makkelijk te voorzien is van content, is het ook eenvoudig om te veranderen. Zo kunt u elke gewenste actie direct promoten op uw reclamebord.

Led reclamebord kunt u doorverkopen.

Integen tot een normaal Reclamebord die geen restwaarde meer heeft, kunt u een Led reclamebord indien het niet interessant meer is voor uw bedrijf, doorverkopen aan een ander bedrijf.

Led Reclamebord autodealer

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij leveren u een Led reclamebord in elk denkbaar formaat: van klein tot mega groot! Montage aan de gevel, op het dak, boven een entree, als ledbillboard op een paal, bijna alles is mogelijk. Ook een mobiele installatie is mogelijk: bijvoorbeeld op een aanhanger zodat u uw reclame-uiting makkelijk kunt verplaatsen om nog meer rendement uit uw investering te halen. U zou een mobiel LED scherm zelf kunnen verhuren als u deze periodiek niet zelf nodig heeft. Niets is ons te gek en wij denken graag met u mee!

 

De prijzen van een led reclamebord

U wilt natuurlijk weten wat zoiets allemaal kost. Logische vraag maar ook moeilijk te beantwoorden. Een led reclamebord is altijd een maatwerk product en dus hangt daar geen vaste prijs aan. Heeft u een idee voor led reclame dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen snel een indicatie van de prijs geven en als die u aanspreekt kunnen we een meer nauwkeurige prijsopgave doen

 

Huur een mobiel ledscherm van 3.5 x 6 meter

Wilt u ook opvallen? Heeft u ook een idee voor een ledscherm? Neem vrijblijvend contact met ons op voor prijzen en informatie!