LED Reclamebord

De perfecte manier om uw bedrijf in beeld te brengen.

Écht opvallen? Geen enkele reclame triggert meer dan bewegende beelden!

Een Led Reclamebord is ook voor u haalbaar!

De voordelen van een Led Reclamebord

Hoge attentiewaarde

Groot voordeel van een led reclamebord is dat deze bewegende beelden vertoond. Dit heeft altijd een veel hogere attentiewaarde dan een normaal reclamebord. Zo bent u goed in het zicht van potentiële klanten.

Naamsbekendheid

Niemand zal uw pand zomaar meer voorbijgaan zonder een blik te werpen op deze eyecatcher. Uw boodschap bereikt een veel groter publiek wat uw naamsbekendheid een enorme boost geeft en uw locatie valt bovendien ook nog meteen veel meer op.

Realtime informatie voor meer aandacht!

Doordat een Led Reclamebord makkelijk te voorzien is van content, is het ook eenvoudig om te veranderen. Zo kunt u elke gewenste actie direct promoten op uw reclamebord. Voeg ook actuele info toe, zoals een weerbericht en nog meer mensen zullen uw led screen bekijken!

Verkoop uw led reclamebord door

In tegenstelling tot een normaal reclamebord die geen restwaarde meer heeft, kunt u een Led reclamebord indien het niet interessant meer is voor uw bedrijf, doorverkopen aan een ander bedrijf.

Led Reclamebord autodealer

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij leveren u een Led reclamebord in elk denkbaar formaat: van klein tot mega groot! Montage aan de gevel, op het dak, boven een entree, als ledbillboard op een paal, bijna alles is mogelijk. Ook een mobiele installatie is mogelijk: bijvoorbeeld op een aanhanger, zodat u uw reclame-uiting makkelijk kunt verplaatsen om nog meer rendement uit uw investering te halen. U zou een mobiel LED scherm zelf kunnen verhuren als u deze periodiek niet zelf nodig heeft. Niets is ons te gek en wij denken graag met u mee!

 

Led reclamebord voor de goedkoopste prijs!

U wilt natuurlijk weten wat zoiets allemaal kost. Logische vraag maar ook moeilijk te beantwoorden. Een led reclamebord is altijd een maatwerk product en dus hangt daar geen vaste prijs aan. Wel kunnen wij snel een indicatie van de prijs geven dus neem altijd vrijblijvend contact op!

Wij produceren onze eigen led schermen en kunnen daardoor als goedkoopste van Nederland leveren!

 

Huur een mobiel ledscherm van 3.5 x 6 meter

Wilt u ook opvallen met een Led Reclamebord? Wij geven u snel een prijsindicatie of een offerte!