Voordelig groot led scherm huren

QledX ontwikkeld eigen professionele ledschermen van uitmuntende kwaliteit tegen prima prijzen. Ook u kunt voor korte of langere tijd een groot led scherm huren van QledX! Laat u adviseren en ontzorgen door onze betrokken medewerkers.

Een ledscherm huren voor elk evenement

Een ledscherm kunt u huren voor bijvoorbeeld een filmvoorstelling, powerpoint presentatie, live televisie, als sponsor billboard, sportwedstrijden, live camera, bij podia, op evenementen, festivals,  feesten, uitvaart, reclame en promotie, crowd- en trafficmanagement. Voor elke gelegenheid hebben wij het juiste scherm voor u!

BESTE PRIJSGARANTIE

Huur een Groot Led Scherm tegen de Beste Prijs bij QledX. Wij hanteren altijd scherpe prijzen en staan hier 100% achter. Mocht u tot een dag nadat u uw huur ledscherm heeft gebruikt ergens anders een betere prijs tegenkomen? Dan betalen wij u het verschil direct terug!

Meteen een Led scherm huren of advies vragen?

Voor elke toepassing is een passend led scherm te huur. Waar heeft u het precies voor nodig? Hoeveel personen moeten op welke afstand kijken naar het ledscherm? Overdag of ‘s avonds? Binnen of buiten en welk formaat denkt u aan? Allemaal zaken die beïnvloeden welk led scherm het meest geschikt is.

Neem contact met ons op voor een eerlijk advies en laat u ontzorgen door het transport en de installatie aan ons over te laten. Wilt u een led scherm huren voor een langere periode dan hanteren wij speciale prijzen. Neem gerust contact op voor een passend huurvoorstel.

MOBIEL LEDSCHERM
Vaste afmetingen op trailer

Ledscherm huren

Nu bekijken

MODULAIR LEDSCHERM
Bepaal zelf het gewenste formaat

Nu bekijken

HUUR EEN LEDSCHERM

MODULAIR LEDSCHERM
Een modulair ledscherm kan in elk gewenst schermformaat gerealiseerd worden. De QledX ledpanelen zijn 50x50cm. Het ledscherm kan aan een truss/track (rigging) of op de vloer met een truss layer. De pixelresolutie is van P10 (outdoor) t/m P2 (indoor, zéér scherp).

MOBIEL LEDSCHERM
De QledX ledschermen op een aanhanger (ledtrailer) zijn kant en klaar, plug and play. Het ledscherm is in hoogte en draairichting verstelbaar. Er zijn vier ledscherm varianten beschikbaar.

90% van onze klanten koos een van deze led schermen:

 

Modulair 1.5 x 2.0 meter P3.9

Voor beurzen en promotionele doeleinden €390,-

Ledscherm 1.8 x 2.5 meter P10

Op trailer, verstelbaar in hoogte en draairichting €500,-

HD-Ledscherm 2.0 x 3.5 meter P3.9

Afzetsysteem: Op zichzelf staand ledscherm in hoogte en draairichting verstelbaar €790,-

HD-Ledscherm 5.0 x 3.0 meter P3.9

Zeer groot scherm van 15m2 op trailer €1690,-

ONZE OPDRACHTGEVERS:

Praxis gebruikte een led scherm van ons!
Vila Arena gebruikte een led scherm van ons!
Van Gogh museum Amsterdam gebruikte een led scherm van ons!
Rabobank huurde een led scherm van ons!
Theater Ins Blue huurde een led scherm van ons!

Niet huren maar kopen?

Wanneer u geen led scherm wilt huren maar een led scherm wilt kopen dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij ontwerpen en bouwen ook mobiele ledschermen en led screens voor vaste installatie volgens uw wensen. Bij QledX kunt u terecht voor alles op het gebied van led schermen en videowall!

Naast huren van ledschermen kunnen wij u met alle professionele AV apparatuur van dienst zijn. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

EEN LED SCHERM HUREN OF MEER INFO?

Wilt u een ledscherm huren of heeft u nog vragen over de verhuur van een ledscherm? Laat het ons weten. Wij bieden u  altijd de Beste Prijsgarantie. Wij reserveren een scherm voor u of geven u vrijblijvend een advies of een offerte op maat!
ContactBel mij terug