Voordelig ledscherm huren

Een ledscherm huren voor elk evenement

Een ledscherm kunt u huren voor bijvoorbeeld een filmvoorstelling, powerpoint presentatie, live televisie, als sponsor billboard, sportwedstrijden, live camera, bij podia, op evenementen, festivals,  feesten, uitvaart, reclame en promotie, crowd- en trafficmanagement, 

Wij hebben voor elke toepassing een passend led scherm te huur. Waar heeft u het precies voor nodig? Als u ons belt of e-mailt geven wij u advies en uitleg over de mogelijkheden en kunnen we samen naar de beste oplossing zoeken.  Wilt u een led scherm huren voor een langere periode dan hanteren we speciale prijzen. Neem gerust contact op voor een passend huurvoorstel.

MODULAIRE LEDSCHERMEN

Bepaal zelf het gewenste formaat

 

 

 

 

 

MOBIELE LEDSCHERMEN

Vaste afmetingen op trailer

 

 

 

 

HUUR EEN LEDSCHERM

MODULAIR LEDSCHERM
Wanneer u een modulair ledscherm huurt kunt u elk gewenst schermformaat bouwen. De QledX ledpanelen zijn 50x50cm.
Het ledscherm kan opgehangen aan een truss en track (rigging) of staan op de vloer met een truss layer.
De Pixelresolutie is van P10 (outdoor) t/m P2 (indoor, zéér scherp).

MOBIEL LEDSCHERM
De QledX ledschermen op een aanhanger (ledtrailer) zijn kant en klaar, plug and play. Het Ledscherm is in hoogte en draairichting verstelbaar. Er zijn vier ledscherm varianten zijn beschikbaar.

Meest verhuurde ledschermen

Modulair 1.5 x 2.0 meter

Voor beurzen en promotionele doeleinden €390,-

Ledscherm 2.0 x 3.0 meter

Op trailer, verstelbaar in hoogte en draairichting €500,-

Ledscherm 2.0 x 3.5 meter

Afzetsysteem: Op zichzelf staand ledscherm in hoogte en draairichting verstelbaar €790,-

Ledscherm 5.0 x 3.0 meter

Zeer groot scherm van 15m2 op trailer €1690,-

ONZE OPDRACHTGEVERS

Zoekt u andere formaten of heeft u speciale wensen? Geluid, microfoon, draadloze camera of andere apparatuur nodig? Naast huren van ledschermen kunnen wij u met alle professionale AV apparatuur van dienst zijn. Kijk op deze pagina voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op.

Niet huren maar kopen?

Ook wanneer u geen led scherm wilt huren maar een led scherm wilt kopen kunt u bij ons terecht. Wij ontwerpen en bouwen ook mobiele ledschermen en led screens voor vaste installatie volgens uw eigen ideeën. Bij QledX kunt u terecht voor werkelijk alles op het gebied van led schermen en videowalls!

EEN LEDSCHERM HUREN OF MEER INFO?

Wilt u een ledscherm huren of heeft u nog vragen over de huur van een ledscherm? Laat het ons weten. Wij reserveren een scherm voor u of geven u vrijblijvend een advies of een offerte op maat!

ContactBel mij terug