CONTACT

Heeft u een vraag? U bent slechts één stap verwijderd van het antwoord! Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

 Wij beantwoorden uw mail binnen 24 uur. Heeft u een vraag waar u sneller antwoord op nodig heeft, dan kunt u het best via telefoonnummer 085 130 5658 contact opnemen.

Mocht u een offerte aan willen vragen, dat kan hier

SINDS 1984

De oorsprong van QledX ligt in Nederland waar oprichter Edward Petrovics in 1984 een bedrijf begon met professionele audiovisuele apparatuur en content. QledX kan zich daarom met recht Specialist in Ledtechnologie en Ledschermen noemen. Met een eigen technische dienst en support op locatie helpen wij onze opdrachtgevers al decennia lang naar volle tevredenheid.

BEL MIJ TERUG

Bedrijfsgegevens

QledX Nederland (verhuur en verkoop)
Verlengde Hoogeveense Vaart 29, Zwinderen
Telefoon: 085 130 5658
Mobiel 24/7: +31 651 108032
Email: info@qledx.nl

KVK Meppel: 280 41 440
BTW: NL 0020 568 66 B50
IBAN: NL11 RABO 0133 55 0621
BIC RABONL2U

QledX Informatiepakket

Wilt u gratis en vrijblijvend meer weten over de producten en mogelijkheden van QledX? Of wilt u inspiratie opdoen? Vraag dan nu direct uw gratis QledX informatiepakket aan via e-mail.
* indicates required

QledX Nederland

Het QledX team staat nu voor u klaar!

Het QledX team staat dag en nacht voor u klaar. Onze missie is een kwaliteits ledscherm voor iedereen bereikbaar te maken.  Wat zijn uw specifieke wensen op het gebied van een Ledscherm voor huur of koop? Welke boodschap zou u uw doelgroep  graag op een groot ledscherm willen laten zien?

Mogen wij u van dienst zijn bij het oriënteren en adviseren? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u gratis advies!

ONZE OPDRACHTGEVERS:

FAQ – Veelgestelde vragen

Moet ik speciale apparatuur hebben om een ledscherm te kunnen gebruiken?

Nee, een groot formaat ledscherm werkt net zo eenvoudig als het aansluiten van een computer beeldscherm of beamer. U kunt eenvoudig verschillende bronnen aansluiten zoals een computer of laptop, een dvd speler of een videomixer. U kunt gewoon gebruik maken van uw powerpoint of een youtube film of DVD afspelen.

Een ledscherm aanschaffen is voor ons bedrijf niet haalbaar, klopt dit?

QledX heeft zich ten doel gesteld om een Groot formaat Ledscherm voor iedereen haalbaar te maken! Om dit te realiseren bieden wij verschillende afmetingen schermen in verschillende prijsklassen. Daarnaast kunt u een ledscherm bij ons ook leasen. Hierdoor wordt een ledscherm voor bijna iedereen haalbaar! Wanneer u nu contact met ons opneemt op 085 130 56 58 gaan wij direct opzoek naar een Ledscherm die bij u past!

Wat zijn de onderhoudskosten van een ledscherm?

Vanwege de hoge kwaliteit van de QledX ledschermen is het onderhoud, afhankelijk van de lokale omstandigheden, zeer gering.  De leds in het scherm gaan 100.000 branduren mee. Dat is bij 8 uur gebruik op een dag een levensduur van meer dan 30 jaar! Op onze QledX Xperience schermen geven wij u 7 jaar garantie. Daarmee kunt u zorgeloos gebruik maken van uw groot formaat ledscherm.

Is een ledscherm wel scherp genoeg?

Bij de aanschaf of de huur van een ledscherm moet u goed bedenken wat de minimale en maximale kijkafstand is vanaf het ledscherm. De scherpte van een ledscherm wordt bepaald door de pixelpitch P-waarde en de afmeting van het ledscherm. Bij de juiste verhouding pixel en kijkafstand ziet de kijker de losse ledjes niet meer en ervaart het beeld als één scherp geheel.  Omdat de ledschermen overwegend een groot formaat hebben kunt u deze in 720 HD, full 1080 HD en zelfs in 4K of 8K krijgen. De QledX Professional en Xperience serie hebben modellen  met een hele kleine pixel (P1 of P2), hierdoor krijgt een ledscherm een haarscherp beeld gelijk als een 4K televisie.
Maar ook met een pixel P10 vanaf 10 meter kijkafstand kunt u een scherp beeld ervaren (zie project Stadionweg Rotterdam).

Ontzettend fijne samenwerking en we kijken er naar uit om ze hopelijk binnenkort weer te mogen benaderen!

Max Himmelreich

Zanger, Acteur

Een QledX scherm zorg voor tevreden bezoekers. Kwaliteit en service beiden tip top in orde

C. Tanghe

KerstInHilversum

Jarenlange prettige ervaring mee. Meer mogelijkheden om flexibel te adverteren. Zeer betrouwbare hardware, bij de storingen die er waren werden deze snel verholpen

Sylvester Roest

Auto Smeeing