Led screen: huren en kopen bij QledX

Led Screens worden steeds meer ingezet om de aandacht van publiek te trekken. QledX Nederland is leverancier voor verhuur en verkoop van het QledX led screen dat bekend staat om een fantastische prijs/kwaliteit verhouding. Wij werken met een budget serie en een professional serie met zeer hoge kwaliteit.

Led screen huren

Wij hebben zelf diverse led screens te huur. Deze zijn mobiel en kunnen achter een grote auto of bus worden vervoerd. Ook kunnen we met panelen een led screen op maat aan u verhuren. U geeft aan wat u wilt en wij zorgen dat u over het juiste led screen kunt beschikken in elke groote of vorm die u wenst! Deze zijn ideaal voor elk (indoor of outdoor) gebruik zoals beurzen of muziek- of sport evenementen

Led screen kopen

Wilt u zelf een led screen kopen, bijvoorbeeld voor een vaste installatie in uw bedrijf, stadion of winkelcentrum? Ook dan kunt u prima bij QledX terecht. Wij hebben veel ervaring in de verkoop van ledscreens en denken met u mee. Wilt u een mobiel ledscherm of wilt u deze ingebouwd hebben? Alles is mogelijk! Ook bij het aanvragen van vergunningen en andere bijkomstigheden helpen wij u verder!

Neem contact op

Bel of mail ons met uw idee en wij komen met een passend voorstel!

LED SCREEN van QledX op de Dam in Amsterdam!

Led Screen met extra’s

Wanneer u meer dan alleen een led screen nodig heeft bent u niet verplicht om met meerdere partijen in zee te gaan. Bij ons kunt u namelijk veel meer dan alleen het huren of kopen van een groot led screen! Ook wanneer u bijvoorbeeld een geluidsset of afspeelapparatuur nodig heeft kunt u bij ons terecht. Ook camera’s en videomixers hebben wij in de verhuur en wij kunnen ook uw sponsorvideo voor u (laten) monteren.

Één leverancier scheelt u tijd en geld!

Wij leveren bij een led screen de complete installatie die perfect past bij uw doel en kunnen u uiteraard ook prima adviseren. Niet voor niets hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in beeld en geluid. Maak gebruik van onze ervaring! U maakt het uzelf een stuk gemakkelijker als u met minder partijen zaken hoeft te doen omdat u minder partijnen hoeft te brieven en er minder afgestemd hoeft te worden. Dat scheelt een hoop tijd! Bovendien kunnen wij bij grotere opdrachten vaak een passende totaalprijs voor u maken wat u een mooi prijsvoordeel oplevert!

Neem meteen contact met ons op om uw ideeën te bespreken met de expert in led screens en AV apparatuur!

ledscherm huren

De voordelen van QledX:

  • Enorme helderheid tot 13.000 nits
  • Lichtgewicht (kunststof) ledpanelen
  • Eenvoudige montage
  • Gebruiksvriendelijke software
  • 5 jaar garantie op ledscherm
  • Service en support on-site
  • Eigen technische dienst
  • Alle spareparts op voorraad
  • Ruim 30 jaar ervaring in AV
  • Verhuur en lease ledschermen

Contact met QledX:

QledX Nederland - led schermen
Verlengde Hoogeveensevaart 29
7864 TA Zwinderen +31 524 291526

Laatste nieuws van QledX:

Ledgordijn tijdens show EsemPlastic

Onlangs deden wij een prachtig project met EsemPlastic in Heiloo. Dat de samenwerking tussen EsemPlastic en QledX ledschermen goed is verlopen is....