QledX ledscherm fabrikant, groothandel en distributeur

QledX is fabrikant en distributeur van hoogwaardige, groot formaat, modulaire ledschermen voor indoor en outdoor. Voor Nederland wordt een dealernetwerk uitgerold. Van deze dealers wordt niet alleen wederverkoop van het product verwacht, maar commitment en inbreng, ambassadeurs van een sterk merk. Het merk zal zich verder uitbreiden over Europa.

Regelmatig worden dealerdagen en bijeenkomsten georganiseerd. Voor uitwisselen van kennis, innovatie en persoonlijk netwerken.

Voor dealers is op deze website een apart inloggedeelte te vinden. Daar staan prijzen, afspraken en downloads. QledX biedt een diversiteit aan merchandising en verkoopondersteunende producten die ook op dit aparte web gedeelte te vinden zijn.
De inloggegevens krijgt u nadat er verdere afspraken zijn gemaakt.

Wellicht mogen wij u ook als geautoriseerd QledX dealer verwelkomen. Er zijn drie type dealerschappen;
Economic, Professional en Xperience, met verschillende voorwaarden en afspraken.
Uw basis contactgegevens heeft u een stap hiervoor ingevuld, dus er zal binnenkort met u contact worden opgenomen.
Mocht u interesse hebben in een persoonlijk gesprek of concrete vragen hebben, dan kunt u op onderstaand formulier uw verdere gegevens en vragen invullen zodat wij persoonlijk met u contact opnemen. 

QledX Dealeraanvraag

15 + 4 =

QledX uw merk !

Als installateur, reclamebedrijf, AV-verhuur- of retailbedrijf kunt u QledX Dealer worden. U kunt dan ledschermen inkopen tegen inkoopsprijs. QledX staat voor een betrouwbaar en gerenommeerd merk op het gebied van maatwerk ledschermen en specials.
QledX biedt alle ondersteuning bij verkoop, aftersales, service en support.