Mobiel led scherm

U zoekt een mobiele ledscherm om te huren voor een evenement? Of u wilt een mobiel led scherm kopen?

Wij leveren LED Schermen in alle afmetingen en constructies. Op aanhangwagen, trailer en op trucks. Open en gesloten bak systemen. Deze producten ontwerpen en maken wij zelf in samenwerking met een Nederlandse carosseriebouwer. Een led scherm (ook wel videowall genoemd) heeft een hoge attentiewaarde en kan diverse ingezet worden, bijvoorbeeld als lichtkrant, live beelden of reclame.

Mogelijkheden met Mobiele ledschermen

Tegenwoordig is er technisch ontzettend veel mogelijk. Zo hebben we al mobiele ledschermen in diverse formaten mogen bouwen en met diverse special toepassingen. Doordat we de QledX panelen gebruiken kunnen we zowel beedbeeld als smallbeeld schermen bouwen. Maar ook heel andere ratio’s is geen probleem! Tevens kunnen we gebruik maken van 4G en 5G internet om een mobiel ledscherm ergens in het land draadloos te bedienen. Zo kunnen er nieuwe beelden worden verzonden (bijvoorbeeld een live stream) en ook instellingen worden gewijzigd. 

Voorbeelden mobiel led scherm

Mobiel ledscherm voor Fieten Olie met aggregaat bediening op afstand via 4G.

QledX mobiel led scherm voor verkoop

Mobiel led screen uit onze verhuur:

Ons verhuur mobiel LED scherm op de Dam in Amsterdam

Een mobiel ledscherm is flexibel en praktisch. Heeft u interesse in het huren of zelf aanschaffen van een mobiel ledscherm? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat!

Een eigen idee voor een mobiel ledscherm?

Heeft u een speciaal idee voor een type scherm en vraagt u zich af of dit mogelijk is? Neem ook dan contact op want wij kunnen bijna al uw ideeën uitvoeren. Bestaat het nog niet? Dan creeëren wij het want met mobiele ledschermen bedenken wij voor elk opstakel een oplossing!

ledscherm huren

De voordelen van QledX:

  • Enorme helderheid tot 13.000 nits
  • Lichtgewicht (kunststof) ledpanelen
  • Eenvoudige montage
  • Gebruiksvriendelijke software
  • 5 jaar garantie op ledscherm
  • Service en support on-site
  • Eigen technische dienst
  • Alle spareparts op voorraad
  • Ruim 30 jaar ervaring in AV
  • Verhuur en lease ledschermen

Contact met QledX:

QledX Nederland - led schermen
Verlengde Hoogeveensevaart 29
7864 TA Zwinderen +31 524 291526

Laatste nieuws van QledX:

Ledgordijn tijdens show EsemPlastic

Onlangs deden wij een prachtig project met EsemPlastic in Heiloo. Dat de samenwerking tussen EsemPlastic en QledX ledschermen goed is verlopen is....