‘In maart 1984 wist ik de weg naar de Kamer van Koophandel in Leiden te vinden.’ zegt een trotse Edward Petrovics, oprichter en huidig CEO van AVC Support en QledX Nederland. Dat is op de kop af 35 jaar. In Noordwijk (zijn geboorteplaats) begonnen en nu in het mooie Drentse Zwinderen.

‘Veel bedrijven organiseren een groot lustrumfeest voor relaties en medewerkers. Omdat mijn klanten in heel Nederland en zelfs verder in Europa zitten, wist ik niet zo goed of dat wel aan zou slaan. Daarom  hebben we gekozen om iets anders te doen. Wat is dan mooier om iets unieks, iets persoonlijks te kunnen geven, in plaats van bijvoorbeeld een reclamepen. Naast mijn passie voor beeld en geluid, ben ik 7 jaar geleden begonnen met schrijven, een verhaal met als doel dat ooit te kunnen verfilmen tot een bioscoopfilm. Het boek “De Huns” ligt er nu. 

Ik wil iedere klant en relatie, als blijk van waardering mijn boek aanbieden.  Edward plaatst glimlachend nog wel een kleine kanttekening: ‘Iedereen moet het boek wel lezen natuurlijk.’

Alvast een sneakpreview van het boek: www.dehuns.nl. Wilt u het boek thuis ontvangen, mail uw naam/adres naar:  dehuns@avcsupport.nl (met in het onderwerp: graag het boek De Huns).

*NIEUW*: Full HD en 4K grote QledX ledschermen van 2 meter tot 23 meter breed.

 Dat maakt indruk! Een mega groot ledscherm in een showroom, winkelcentrum, als gevelreclame, als bioscoopscherm, in een theater als dynamisch decor,  maar ook langs de sportvelden of in een sporthal als score- sponsorbord. QledX heeft in de ontwikkeling naar grote afmeting, hoge helderheid nu een trend gezet naar hoge pixeldichtheid waardoor de grote ledschermen nu een resolutie behalen van full HD tot zelfs 4K. Dus ook op korte kijkafstand zijn de grote ledschermen nu superscherp.

Ook onze verhuur ledschermen, mobiel op trailer of modulair aan truss, zijn in hoge HD pixel uitgevoerd. Dit maakt de verhuurschermen geschikt voor tal van uiteenlopende doelen. Van voetbalwedstrijd tot buitenbioscoop en van reclamebord bij evenementen tot traffic control.

Professioneel beeld en geluid nodig?  “We beam your presentation”.

‘Al 35 jaar verzorg ik dit met veel passie en plezier. En sinds vorig jaar doe ik dit samen met Luuk Krol.’ aldus Edward Petrovics, eigenaar van AVC Support. Of het gaat om verhuur, verkoop of vaste installaties, Edward en Luuk maken van elke opdracht iets moois.

 ‘Alle audiovisuele techniek is mogelijk; draadloze microfoons en versterking, beamer projectie, video vergaderen, camera registratie, podiumtechniek en licht, niets is ons te gek. En alle opdrachten zijn ons even waardevol, of het een simpele verhuur van een enkele beamer betreft of een totaal project waar beeld, geluid en licht nodig is. Steeds zoeken wij naar handige tools en de nieuwste apparatuur om de presentatie of show makkelijker te maken, zoals draadloze oplossingen en domotica.

Heeft u een project waarbij beeld, geluid en/of licht nodig is, vraag het Edward of Luuk.

Wilt u eens vrijblijvend met ons sparren over de mogelijkheden op het gebied van beamers, geluid of ledschermen?  Laat het ons weten wij zijn altijd enthousiast om mee te mogen denken over nieuwe projecten!