De term Led wall is nog vrij nieuw. Dit komt doordat de Led techniek nog niet zo lang bruikbaar is voor grote schermen. Waar eerst veel gesproken werd van Videowall zie je die term langzaam verdwijnen en Led Wall opkomen. Dit doordat een groot scherm tegenwoordig standaard van led panelen wordt gemaakt.

Wij zijn specialist in Led Wall’s

QledX vindt haar oorsprong in 1984. Daarmee hebben we al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van Video en licht en geluid techniek. Doordat we ons aanpassen aan de ontwikkelingen in de markt zijn we al snel begonnen te werken met led techniek. Inmiddels hebben we veel ervaring in het bouwen van grote led schermen, ook wel Led Wall’s genoemd.

Huren of kopen

Bij ons kunt u een Led wall huren voor bijvoorbeeld een evenement maar wij leveren ook vaste installaties in bijvoorbeeld winkelcentra en voor outdoor reclame. Wij bouwen ook custom made Led toepassingen en zijn dus zeer allround: voor elke klus op het gebied van Led techniek kunt u terecht bij QledX.

Prijzen Led Wall

De prijs voor een Led wall op maat is afhankelijk van diverse factoren. Wij kunnen daarom geen vaste prijzen noemen voor dergelijke projecten. Dat hoeft geen probleem te zijn want als u ons belt of mailt kunnen wij u zeer snel duidelijkheid geven over de prijs die hoort bij uw wensen. Wilt u een mobiel led scherm huren? Dan kunt u de prijzen op de verhuur pagina bekijken.

Led Wall

Mogelijkheden

En wat betreft de mogelijkheden? Die zijn bijna eindeloos! Led Wall’s kunnen in vrijwel elke vorm en grootte worden gemaakt. Zelfs ronde vormen en flexibele schermen (led curtains) zijn mogelijk! Wij werken regelmatig aan zeer speciale led schermen! Kijk ook eens bij specials voor meer speciale Led Screen voorbeelden. Heeft u een scherm nodig? Voor een vaste installatie of tijdelijk? Neem contact met ons op en wij helpen u verder!